Xerox bir ilke daha imza atarak metalik altın ve metalik gümüş renklerinde baskı yapabilen, baskı hızı saatte 6.000 sayfaya ulaşan EA kuru mürekkep teknolojisine sahip yeni Xerox Color 800i/1000i yüksek kapasiteli renkli dijital baskı sistemlerini kullanıma sunuyor.
Xerox, dijital baskı sektörüne sunduğu yeniliklere bir yenisini daha ekliyor. İlk defa Xerox dijital baskı sistemleri ile metalik altın ve metalik gümüş renkte baskı yapmayı sağlayan yeni Xerox Color 800i/1000i yüksek kapasiteli renkli dijital baskı cihazları dünya ile aynı anda Türkiye’de kullanıma sunuluyor.
Metalik gümüş ve metalik altın baskı
Davetiyelerden sertifikalara, özel fotoğraf uygulamalarından kartvizitlere çok çeşitli dijital baskı uygulamaları yapabilen Xerox Color800i/1000i, dijital baskı merkezlerine yeni gelir kapıları açacak. Xerox Color 800i/1000i’nin tam renkli baskı sistemi, ayrı bir işleme gerek duyulmadan baskı esnasında kısmi ve değişken şeffaf tonerle baskı malzemesini kaplayabiliyor, metalik altın ve metalik gümüş renkte baskı yapabiliyor.
Ara renk tonlarını ve ince ayrıntıları kusursuz şekilde basabilen Xerox Color 800i/1000i, EA kuru mürekkep teknolojisi ile 2400 x 2400 dpi çözünürlüğünde baskı yapıyor. Baskı hızı saatte 6.000 sayfaya ulaşan Xerox Color 800i/1000i, 330mm x 488mm ebatlarına kadar, 55gr – 350gr arası ağırlıktaki medyalara esnek sonlandırıcı seçenekleri sunuyor.
Baskı sisteminin altına konumlandırılan 2 adet 2.000 kağıt kapasiteli standart kağıt tepsisi bulunan Xerox Color 800i/1000i’nin çalışırken kağıt yükleme ve boşaltma özelliği, baskı esnasında kağıt tepsisine müdahale imkanı veriyor. Böylece özel boyutlardaki kağıtların kırışma ve sıkışma ihtimalini en aza indiriyor. Makine içinde bulunan 4 adet üfleme kanalı yanlış besleme ihtimalini önleyerek kağıtların düzgün bir şekilde basılmasını sağlıyor.
Kendi kendine servis
Xerox Color 800i/1000i baskı sistemi ile kullanımı önerilen Xerox Artı Verimlilik Konsepti (Xerox Productivity Plus Service), ürünün performansını 7 gün 24 saat kontrol altına alıyor. Önerilen bu sistemle kullanıcıların detaylı eğitim, servis yazılımları ve sistem arayüzüne kolayca erişimi sağlanıyor. Mekanik aksam, kullanıcının özellikle rutin olarak değişmesi gereken makine parçalarına müdahelesine kolaylıkla imkan verdiğinden, müşterinin servis ihtiyacı azalıyor ve makineden gelen durum bilgisine göre sistem performansı optimize edilebiliyor.