Xbox One Programları Kullanıcı Odaklı Olacak

Xbox One Programları Kullanıcı Odaklı Olacak

Xbox One’a özel olarak geliştirilen orijinal programlar hakkında açıklamalarda bulunan Microsoft, kullanıcılarına kaliteli içerikler sunacağını belirtti.

Xbox One için özel olarak hazırlanan orijinal dizilerin ve programların çok yakında kullanıcılara sunulacağı, geçtiğimiz aylarda Microsoft tarafından yapılan resmi açıklamayla duyurulmuştu. Bu orijinal programların Haziran ayı itibariyle kullanıcılara sunulması planlanırken, Xbox One kullanıcılarına sunulacak olan bu programların içerikleri de merak konusu olmaya devam ediyor.

Xbox_One

Microsoft‘un yeni nesil konsolu için orijinal içerik hazırlayacak olan Entertainment Studios‘un başında yer alan ve daha önce de televizyon dünyasında tanınan bir isim olan Nancy Tellem, konu hakkında açıklamalarda bulundu ve Xbox One kullanıcılarını bekleyen yeni programlar hakkında planlarını açıkladı. Televizyon dünyasındaki birçok yöneticinin oyunseverlere negatif yaklaştığını belirten Tellem, kendilerinin oyunseverlerin ilgisini çekecek orijinal ve kaliteli içerikler sunacağını belirtti. Yapım aşamasında olan Halo dizisinin bu konuda iyi bir örnek olduğunu söyleyen Tellem, Xbox One programlarını hazırlarken kullanıcı isteklerine önem verdiklerini vurguladı.

Windows 365 İşletim Sistemi Geliyor