Xbox Live Gold Nisan oyunları belli oldu

ac syndicate

Açık konuşmak gerekirse, Microsoft bu nesilde Sony tarafından hezimete uğratıldı. Elbette bu durumdaki tek sebep Sony’nin daha müşteri canlısı bir politika yürütmesi değil. Microsoft’ta Xbox One konusunda geri dönüşü olmayan hatalar yaptı. Şüphesiz bu hataların en büyüğü de Xbox One’a özel oyun gelmemesi oldu. Bir konsolun satmasının en önemli nedenlerinden birisi exclusive olarak tanımladığımız özel oyunlardır. Fakat Microsoft bu oyunların kökünü kurutunca, konsol satışları bazında hezeyana uğraması da sürpriz olmadı.

Xbox Live Gold Nisan oyunlarında büyük sürpriz

Microsoft cephesindeki gerileme sadece Xbox One satışlarından ibaret değil. Keza online servislerin kalitesinde de gözle görünür bir düşüş mevcut. Son bir sene içerisinde Xbox Live Gold abonelerine ücretsiz olarak sunulan yapımlara baktığımızda pek de öyle yüz güldüren bir oyun olmadığını görüyoruz. Fakat bu ay ne olduysa, Xbox Live Gold Nisan oyunları içerisinde hoş bir sürpriz bizleri bekliyor.

Microsoft, sürpriz bir şekilde, Xbox Live Gold Nisan oyunları listesine Assassin’s Creed Syndicate’i de dahil etmiş. AC Syndicate, AC Origins’ten önce yayınlamış ve oldukça beğeni toplamış olan bir yapımdı. Umarız Microsoft’un bu düzelme eğilimi sadece Nisan ayı ile sınırlı kalmaz. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri Xbox Live Gold Nisan oyunları ile başbaşa bırakalım.

Xbox One

The Witness (1 – 30 Nisan)
Assassin’s Creed Syndicate (16 Nisan – 15 Mayıs)

Xbox 360 ve Xbox One (Geriye Uyumluluk)

Disney Pixar Cars 2 (1 – 15 Nisan)
Dead Space 2 (16 – 30 Nisan)

PS Plus Nisan oyunları belli oldu