Xbox Entertainment Studios Henüz Ölmedi!

warner bros

Microsoft’un kapısına kilit vurmaya hazırlandığı Xbox Entertainment Studious için kurtuluş umudu belirdi. Geçtiğimiz gün paylaştığımız Warner Bros pazarlığı nihayete ulaşmak üzere.

Hayat, orijinal fikirler olduğu sürece çok güzel. Xbox Entertainment Studios da, teknoloji dünyasındaki yaratıcılığın temsilcilerinden biri. Ne yazık ki; Xbox Entertainment Studios’un kapısına kilit vurulmaya hazırlanıyordu. Ancak Warner Bros’ın Xbox Entertainment Studios’a talip olması dengeleri değiştirdi ve stüdyo için bir umut ışığı doğdu: Xbox Entertainment Studios, ölümden dönüyor.

Amerikan basınına göre anlaşma son şeklini aldı. Warner Bros, Xbox Entertainment Studios’u satın alacak ve Machinima yapılandırması ile birleştirecek. Machimina, hali hazırda Xbox oyunlarından bazılarının dağıtımı için kullanıyor ve Warner Bros himayesi altında.

Xbox One Logo

Warner Bros da, Microsoft da iddialar hakkında açıklama yapmaktan kaçınıyor. Bununla birlikte İcra Kurulu Başkanı Satya Nadella’nın 18.000 kişinin işinden olacağını geçtiğimiz haftalarda açıklaması, Xbox Entertainment Studios’un kapatılacağını bir nevi kesinleştirmişti.

Warner Bros’un ilk projesi ise Steven Spielberg ‘in Halo TV serisi olacak.

Mercedes A45 AMG Türkiye’de