World of Warplanes Oynama Vakti!

World of Warplanes video

Wargaming, dünyanın en büyük ücretsiz online oyun geliştirici ve yayıncılarından birisidir. Wargaming, oyun severlerin merakla beklediği ücretsiz aksiyon MMO’su World of Warplanes için artık başlayabilirsiniz dedi.

World-of-Warplanes-video

Oyun hakkında açıklamada bulunan Wargaming, of Warplanes’in çıkışı Wargaming için tarihi bir an. Oyunculara, oyun evrenimizde bir sonraki harika bölümü sunmaktan dolayı son derece heyecanlıyız. ‘World of Tanks’de yaptığımız gibi World of Warplanes’i de oyuncularımızın ilgisini her zaman ayakta tutacak, uçmaya hevesli kılacak yeni içerik, uluslar, uçaklar ve oyun modlarıyla büyütmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz.’ şeklinde konuştu.

World of Warplanes’in türünde en iyi olmasını sağlayan en büyük etken 4,5 milyon oyuncunun, oyunun beta testlerine katılıp, oyunun geliştiricileriyle fikirlerini paylaşmaları oldu.

Wargaming.net evreninin bir parçası haline gelen World of Warplanes’in World of Tanks ile benzerlikleride bulunuyor. Bunlardan bir tanesi olan ve oyunculara iki oyun arasında premium ayrıcalıklarını paylaşma imkanı sunan Birleşik Premium Hesap Sistemi’de kullanılabilir durumda.