Windows Phone’da sona yaklaşıldı

windows phone 10

Microsoft’un yeni model İşletim Sistemi Windows 10. Windows 10; Windows Phone’larla hâlen buluşabilmiş değil. Konuyla ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Windows Phone’lu cihazlar Dünya genelinde yüzde 2.9’luk bir Kullanım Oranına sahip. Microsoft’un ABD’de şansı yok denecek kadar az; çünkü rakibi Apple, kendi Ülkesi ABD’de açık ara Lider. comScore’da yer alan habere göre Windows Phone’un son 3 aylık Satış Verilerinde herhangi bir değişiklik yaşanmamış.

ABD’de; Kullanıcıların yüzde 52.3’ü, Apple’ın iOS İşletim Sistemini kullanırken Kullanıcıların yüzde 43.6’sı ise Google’ın Taşınabilir Cihaz İşletim Sistemi Android’i kullanıyor.

windows phone 10

Windows Phone’u kullanan Kullanıcıların Yüzdesi ise 2.9. Windows 10 ile bu durumun değişeceği tahmin ediliyor. Windows 10 Phone ise gelecek ay Aralık ayında satışa çıkacak.

Windows 10’un, Windows Phone’lu cihazlarda çalışabilmesi için telefonun en az 512 MB Ana Belleğe sahip olması gerekiyor.

Microsoft’un görüldüğü üzere işinin çok zor olduğunu söylebiliriz. iOS ve Android arasındaki rekabet Windows Phone’un işini daha da zorlaştırıyor.

FIFA 16 Yeni Güncellemesine Kavuştu