Windows 10 Şimdiden 3.7 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

Windows 10 Ile Bir Devir Kapaniyor

Windows 10 hakkında açıklamalarda bulunan Microsoft, test aşamasında olan işletim sisteminin şimdiden 3.7 milyon kullanıcıya ulaşmayı başardığını duyurdu.

Microsoft‘un merakla beklenen yeni işletim sistemi Windows 10 henüz yapım aşamasında olsa da, şimdiden oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmış durumda. Yeni işletim sistemini geçtiğimiz yılın son aylarında düzenlediği etkinlikle resmi olarak tanıttıktan kısa bir süre işletim sisteminin test sürümünü kullanıcıların beğenisine sunan Amerikalı teknoloji devi Microsoft, 3.7 milyon kullanıcının Windows 10 kullanmakta olduğunu duyurdu.

windows 10 store

Ekim ayında start alan Windows Insider programına katılan 3.7 milyon kullanıcının Windows 10‘un PC veya mobil versiyonunu kullanmakta olduğunu açıklayan Microsoft yöneticisi Joe Belfiore, işletim sisteminin kullanıcılardan gördüğü yoğun ilgiye dikkat çekti. Yeni işletim sisteminin geliştirilmesinde önemli rol oynayan bu katılımcıları ödüllendirmek isteyen Microsoft’un, bu ayın son aylarında yayınlanacak olan Windows 10’u Windows 7 ve Windows 8 kullanıcılarının yanı sıra Windows Insider programının katılımcılarına da ücretsiz olarak sunabileceği söyleniyor.

BLU’dan Selfie Odaklı Akıllı Telefon