Windows 10 Mobile’ın Süperi Ortaya Çıktı!

Windows 10 Mobile’ın Süperi Ortaya Çıktı!

Windows 10 Mobile’ın süper modeli yakın bir zamanda ortaya çıkacağa benziyor.

Gelen bilgilere göre bu yeni model Surface Phone olacak. Microsoft; Lumia 950 ve 950 XL ile Amiral Gemisi Telefonlarını kısa bir süre önce tanıtmıştı. Herkesin gözü yeni çıkacak olan Surface Phone’larda. Panos Panay’ın Surface Phone’unun Kod İsmi: SuperPhone olacak. WMPU Sitesinde, konuyla ilgili detaylı bilgiler yer alıyor. Ayrıca Alcatel ile Microsoft ortak bir çalışma gerçekleştirecekmiş.

Yeni model Surface Phone nasıl bir özelliğe sahip olacak?

Yeni model telefonda; Qualcomm’un Snapdragon 820 Yongaseti yer alacak. 3 GB Ana Belleğin yine bu modelde yer alması bekleniyor. 4 GB Ana Belleğin de yer alması hiç sürpriz olmasa gerek. Full HD: “1920×1080” Çözünürlüğünde bir Ekranın; cihazda yer alması bekleniyor. 5.5 inçlik Ekran, yeni cihazda yer alacak. Telefonun; “SuperHero” ya da “The Idol Pro 4” olması bekleniyor.

Continuum desteği yine bu cihazda yer alacak. ABD’deki Kullanıcılarla ilk olarak telefon buluşacak. T-Mobile üzerinden cihaz satışa çıkacak. MWC 2016 yani Mobil Dünya Kongresi’nde telefon tanıtılacak. Fiyat Etiketini şimdilik bilmiyoruz.

Yok böyle bir Windows 10 Mobile Dock!