Windows 10 Mobile Eski Modellere gelecek mi?

Windows 10 Mobile Eski Modellere gelecek mi

Windows 10 Mobile, Çin’e ayak basacak.

Az önce de Sitemizde, Sizlerle bir haber paylaşmıştık. Yeni model BUILD; 29 Şubat’ta, Kullanıcıların kullanımına sunulacak. Reddit’te yer alan habere göre eski model Windows Phone’lara da Windows 10 Mobile gelecekmiş. Redditor’un verdiği bilgilere göre Windows 8.1 İşletim Sistemli Lumia 720T bile Windows 10 Mobile’a güncellenebilecekmiş.

Ayrıca yeni BUILD’de; diyelim bir sorun yaşadınız, eski sorunsuz Sürüme de hemen dönebileceksiniz. Lumia 720T; Windows Phone 8.1 Update 1 Güncelleştirmesine en son sahip olmuştu. Yine az önceki haberimizde de dediğimiz gibi Microsoft Meksika Facebook Sayfası; yeni BUILD’in Çıkış Tarihi olarak 29 Şubat’a işaret etmişti.

Tabii konunun doğru olup olmadığını zamanı gelince göreceğiz. Çünkü Insider’ların hâlen yeni BUILD ile ilgili çalışmalar yaptıklarını da biliyoruz. Çin’e de yeni BUILD’in gelecek olması Bizlere, eski model Windows Phone’ların da; Windows 10 Mobile Güncelleştirmesine sahip olacağını tekrar tekrar gösteriyor. Yeni gelişmeler oldukça bunları Sizlerle paylaşıyor olacağız.

Lenovo Yoga 500 inceleme