Windows 10 kullanıcı sayısı milyonlara ulaştı!

Windows 10 kullanıcı sayısı

Windows 10 kullanıcı sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Microsoft Windows 10 milyonlara ulaştı.

Microsoft’un en yeni işletim sistemi Windows 10’da umut verici gelişmeler yaşanıyor. Firmanın şimdiye kadar yaptığı en büyük işletim sistemi devrimi şimdilik başarıyla ilerliyor. Açıklanan rakamlar Microsoft’un geleceği için umut verici. Kişisel bilgisayar ve Xbox tarafında artış şaşırtıcı değil ancak Windows 10 Mobil tarafında yüzler güldü.

Windows 10 kullanıcı sayısı artıyor!

Açıklanan günler rakamlara göre Windows 10 Mobil 1 milyon kullanıcı barajını aşmayı başardı. Dolayısıyla bu, Lumia 950 ve Lumia 950 XL modellerinin de başarısını işaret ediyor. Çünkü bu cihazlar Windows 10 Mobil ile kutusundan çıkıyor.

Kişisel bilgisayar tarafında 200 milyon, Xbox One tarafında ise 18 milyon kişi şimdiden Windows 10’a ulaşmış durumda. Sayısının artış trendinin devam etmesi bekleniyor. Güncel rakamlara göre kişisel bilgisayarın işletim sistemi pastasında Microsoft Windows 10’un şimdiden %10’luk bir payı oluşmuş durumda. Windows 10 kullanıcı sayısı oldukça önemli çünkü beraberinde Windows 10 Mobil işletim sisteminin geleceği hakkında da bazı mesajlar veriyor.

Bazı kaynaklar Microsoft’un akıllı telefon pazarından çekileceğini iddia ediyordu. Ancak bir milyon barajını aşmakla birlikte firma bu planı ertelemiş olabilir. Diğer mobil işletim sistemlerinin kullanım oranı düşünüldüğünde bu rakam çok az görünse de umut vaad ediyor.

Oyun Kontrol Birimi ile Lincoln Sürün!