Windows 10 güncelleştirmeleri toptan yayınlanacak!

windows 10 güncelleştirme

Redmondlu teknoloji devi Microsoft’un en son ki işletim sisteminin adı Windows 10.

Windows 10 ile ilgili hâlen pek çok kullanıcı sorun yaşıyor. Microsoft yaşanan sorunları güncelleştirme yoluyla çözmeyi planlıyor. Microsoft; tüm Windows 10 güncelleştirmelerini tek tek değil toptan olarak yayınlayacak.

Bu şekilde daha dayanıklı ve kasmayan güncelleştirme kullanıcılara sunulmuş olacak. Şirket hâlen güncelleştirme konusunda tam olarak ne yapmak istediğini açıklayabilmiş değil.

Zira her ayın 2.haftası sürekli Microsoft’un Windows için güncelleştirmeleri yayınladığı hafta olarak biliniyordu ki hâlen de öyle. Bu sunulan güncelleştirmeler toptan değil tek bir şekilde sunuluyordu.

Yani bu güncelleştirme ile güncelleştirmenin hangi sorunu çözdüğü ile ilgili Windows Güncelleştirme Merkezinden de bilgi alıyorduk.

windows 10 güncelleştirme

Toptan yayınlanacak olan güncelleştirme ile güncelleştirmenin hangi sorunları çözdüğünü nasıl bileceğiz? Microsoft bununla ilgili bir çalışma yapacak.

Böylelikle kullanıcıların kafasının karışmasının da önüne geçilmiş olacak. İlerleyen zamanlarda toptan güncelleştirme görürseniz şaşırmayın deriz.

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus kamera karşılaştırması – Video