Windows 10 BUILD 10581 neler içeriyor?

windows 10 build

Redmondlu teknoloji devi Microsoft’un yeni Windows 10 BUILD sürümünün 10581. Peki, yeni BUILD neleri içeriyor? Konuyla ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

windows 10 build

Yeni Windows 10 BUILD 10581 olumlu ve olumsuz yanları:

Yeni Windows 10 BUILD 10581 ile çektiğiniz fotoğrafları üçüncü taraf uygulamaları ile rahatlıkla paylaşabileceksiniz. Paylaşım yapacağınız Uygulamalar arasında: Facebook, Messenger, Instagram Beta, Whatsapp yer alıyor.

Bazı Kullanıcılar daha önceki sürümlerde de böyle bir özelliğin olduğunu düşünebilir ama böyle bir şey kesinlikle yok bunu Windows Insider Ekibi söylüyor.

En önemli Özelliklerden bir diğerini de Batarya Performansı oluşturuyor. Yeni BUILD 10581; Windows 10’lu telefonların kullanım ömrüne olumlu bir katkı sağlıyor.

Microsoft’un Adresleme problemi ise en can sıkıcı sorunların başında yer alıyor. Bir diğer sorun ise Uygulamaların, Hızlı Göster alanında gözükmemesi bilindiği üzere Hızlı Göster özelliği; Ayarlar – Özelleştirme – Kilit Ekranı konumunda yer alıyordu. Yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Facebook’un gerçek isim politikası “Kızılderililer”‘e tosladı