will.i.am’in Akıllı Saati Yakında Piyasaya Sürülecek

will.i.amin Akıllı Saati Yakında Piyasaya Sürülecek

Ünlü müzisyen will.i.am’in geçtiğimiz aylarda katıldığı bir şov programında tanıttığı akıllı saatinin çok yakında kullanıcılarla buluşacağı söyleniyor.

Son dönemde hızla yükselen akıllı saat alanı bugüne kadar farklı alanlardan birçok firmayı ve ismi cezbetmeyi başarırken, bu isimlerden belki de en şaşırtıcı olanı müzik dünyasından gelmiş ve Black Eyed Peas grubunun üyelerinden will.i.am de akıllı saat alanına yöneldiğini açıklamıştı. Katıldığı bir şov programı sırasında akıllı saatini tanıtarak şaşkınlık yaratan will.i.am’in programda gösterdiği ürün sadece bir prototip olsa da, cihazın kendisi de çok yakında gün yüzüne çıkacak gibi görünüyor.

Will.i.am_akıllı_saat_DG

Nisan ayında düzenlenen şov programında gösterildiği günden beri ortalarda görünmeyen akıllı saat için meraklı bekleyiş devam ederken, Telegraph tarafından yer verilen yeni bir haberde will.i.am‘in akıllı saatini çok yakında piyasaya sürüleceği iddia edildi. 3G bağlantı özelliği sayesinde herhangi bir akıllı telefona ihtiyaç duymadan arama yapabilecek olan akıllı saatin şu sıralar akıllı saat pazarında pek bulunmayan bu özelliği sayesinde ön plana çıkacağı ve Samsung Gear S’e karşı sağlam bir rakip olabileceği söyleniyor. Telegraph’ın haberinde saatin diğer özellikleri hakkında pek fazla detaya yer verilmese de, 7Digital tarafından hazırlan yepyeni bir müzik servisin kurulu halde geleceği belirtildi.

PlayStation 4 Çin’de de Satışa Sunulacak