#WASD | Monster Yılın En Büyük Etkinliği sona erdi

WASD

Monster ilk defa düzenlediği #WASD etkinliğinde büyük ilgi topladı. Etkinlikte ayrıca ünlü Twitch yayıncısı Pelin Baynazoğlu (Pqueen) yer aldı. 

Saat 20.00’de başlayan etkinlik canlı olarak Youtube ve Twitch’de yayınlandı. İş bilgisayarlarından yepyeni Monster Notebook ürünlerine, espor dünyasından son teknoloji aksesuarları bu etkinlikte tanıtıldı.

#WASD etkinliğinde en çok göze çarpan ürünlerden biri yeni Monster Abra 2021 ve Monster Tulpar 2021 serisileri oldu. Serilerin önemli yeniliklerinden biri 11.nesil Intel işlemcilere geçiş yapması oldu. Bu sayede Thurderbolt 4 bağlantısını destekliyorlar, bilindiği gibi 11.nesil Intel işlemcilerinin önemli avantajlarından biri.

Yılın En Büyük Etkinliği | Monster #WASD sona erdi

Monster Abra 2021 serisi ile NVIDIA RTX 30 serisi ekran kartına geçiş yapılmış durumda. Bu sayede yeni Abra modelleri çok daha güçlü ve bu şekilde tamamen kusursuz bir oyun performansı sunuyor.

NVIDIA’nın RTX 30 serisinde yer alan tüm avantajları sunan Abra 2021 modelleri, RTX ve DLSS teknolojisini de destekleyecek. Seriye yeni eklenen ekran kartı seçenekleri NVIDIA Geforce RTX 3050 Ti 4 GB ve RTX 3050 4 GB olarak açıklandı.

Bunun dışında işlemci kısmında ise 11.nesil Intel Core i5-11400H serisi ve 11.nesil Intel Core i7-11800H serisi seçenekleri sunuldu.

Yılın En Büyük Etkinliği | Monster #WASD sona erdi

Monster Tulpar 2021 serisinde NVIDIA RTX 30 serisi Amper mimarili ekran kartlarına geçiş yapıldı. RTX (ışın izleme) ve 2.nesil DLSS desteğiyle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Ekran kartı açısından ayrıca Nvidia Geforce 6 GB RTX 3070 ve Geforce 6 GB RTX 3060 seçenekleri sunuluyor. Yayına konuk olan Pqueen’de markanın ürünlerini ne kadar beğendiğini ve bir gamer olarak bu oyun ekipmanlarından memnuniyetini dile getirirken, ürünleri de büyük bir merakla beklediğini açıkladı.

Galaxy Z Fold 3 yeni fotoğrafları görüntülendi