Warframe Sonunda Xbox One’a Taşındı

Warframe Sonunda Xbox Onea Taşındı

Geçtiğimiz yıl PC ve PlayStation 4 kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulan Warframe, sonunda Xbox One’a yönelik olarak da tüm dünyada yayınlandı.

Popüler Unreal serisindeki çalışmalarıyla adını duyuran Digital Extremes stüdyosu tarafından geliştirilen Warframe, geçtiğimiz yıl PC ve PlayStation 4 kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulmuştu. Teknoloji devi Microsoft’un yeni nesil konsolu Xbox One her ne kadar geçtiğimiz yıl boyunca oyundan mağrum kalmış olsa da, geçtiğimiz aylarda çıkan haberler Warframe’in yıl içinde Xbox One’a taşınacağını göstermişti.

Warframe

Microsoft‘un yeni nesil konsoluna bağımsız oyun geliştiricilerini çekebilmek adına başlattığı ID@Xbox programı kapsamında yayınlanan ilk oyun olan Warframe, dün Xbox One’a yönelik olarak tüm dünyada yayınlandı. Son dönemde hızla yükselen ücretsiz oyunlar alanının en başarılı örnekleri arasında gösterilen Warframe, şu ana kadar dünya genelinde 10 milyondan fazla kullanıcıya ulaşarak önemli bir başarı elde etti. Üstelik oyunun Xbox One‘a taşınmasıyla birlikte bu rakamın önemli ölçüde artması bekleniyor.

Google Arama Motoru Rakip Tanımıyor