VW Amarok Canyon Ortaya Çıktı!

vw amarok canyon concept 4

Ön ve arka tampondaki korumalar, karartılmış arka farlarıyla kapıların alt tarafındaki siyah Canyon yazıları ve 19 inçlik jantlar VW Amarok Canyon’u normal Amarok’tan ayırıyor.

VW’in ilk modern pick-up araç denemesi olan ve satış rakamlarıyla büyük sükse elde eden Amarok, Canyon isimli ara modelle zenginleştirildi.

Çift renkli ve Canyon için hazırlanmış ‘’Vienna’’ koltuk döşemeleri dış renge uygun olarak turuncu dikişlerle detaylandırılmış. Emniyet kemerlerinin dış kısımları ve havalandırma kanallarının dışı da turuncu olarak üretilmiş. Bu detaylarCanyon’da kendinizi özel hissetmenizi sağlıyor. Bunun dışında standart bir VW kabiniyle karşılaşıyoruz. Yerli yerinde kumandalar, okunaklı gösterge tablosu bunların başında geliyor. Diğer markalardaki Pick-up modellerinden farklı olarak ayrıca arazi için LOW modu yok. Amarok’ta vitesin hemen kenarında ‘’Off-road’’ tuşu mevcut.

Ön koltuklarda ısıtma, hız sabitleyici, klimatronik iklimlendirme sistemi, ısıtmalı silecekler ve modern bir müzik sistemi gibi bu sınıf için önemli sayılacak donanımlar standart olarak sunuluyor.

volkswagen amarok

VW raflarından alınan 1968 cc’lik iki tane turboya ve intercooler’a sahip BiTDI ünite. 4000 d/d’da 180 HP üreten bu motor 1500-2250 d/d arasında 400 nm’lik oldukça önemli bir tork üretiyor.Canyon standart olarak 6 ileri manuel şanzımanla satılıyor. Ancak 8 ileri otomatik şanzıman da opsiyon listesinde mevcut.

Amarok Canyon’un manuel versiyonu 95.730 TL, otomatik versiyonu ise 103.070 TL fiyat etiketine sahip.

Samsung Galaxy S5 Google Play Edition Geliyor