Sessiz katil koronavirüsün gerçek yüzü

Sessiz katil koronavirüsün gerçek yüzü1

2020 senesini adeta cehenneme çeviren sessiz katil koronavirüsün gerçek yüzü bir belgesel ile ortaya çıkarıldı. İşte bu belgesel ile ilgili detaylar.

Gelen son bilgiler sessiz katil koronavirüsün gerçek yüzü ile karşılaşmamızı sağlıyor: Ölü sayısı 113 bini geçti. Aynı zamanda taburcu olan kişilerin sayısı da yaklaşık olarak 62 bin civarında. Bu virüsten en çok etkilenen ülkeler ise Çin başta olmak üzere, İtalya ve İran oldu. Ölü sayısının İtalya daha çok ciddi rakamlara ulaşması ise tedirginliği arttırıyor. Dünya genelinde hakim olan tedirginlik bu virüsün tam olarak bilinmemesi ile yakından ilgili.

TLC koronavirüs belgeseli bilinmeyenlere ışık tutacak

TLC kanalı tarafından yayınlanan bir belgeselde bu virüs türü ile ilgili bütün gerçekler anlatılmaya çalışıldı. Burada özellikle Çin ile ilgili ortaya çıkan bazı gerçekler tüyler ürperticiydi.

Sessiz katil koronavirüsün gerçek yüzü belgesel1

Bildiğiniz üzere Çin kendi içerisinde olan problemleri dışarıya pek yansıtmıyor. Bunun bedeli 4000 kişinin Corona virüs nedeniyle ölmesi oldu. Yeni gelen görüntüler Çin’in ilk başlarda hiç şeffaf davranmadığını gösteriyor. Bazı insanlar ise yerlerde sürüklenerek hastaneleri götürülüyor. Belgeselde yer alan bütün detaylar aslında bu virüsün adeta bir sessiz katil gibi hareket ettiğini gösteriyor.

TLC Türkiye tarafından yayınlanan “Korona Virüs Gerçeği” belgeseli aynı zamanda Wuhan kenti ile ilgili de bilgiler veriyor. Dünyanın en yoğun nüfuslu kentlerinden bir tanesi olan Wuhan, virüsün ana yayılma noktalarındandı. Çok yoğun bir nüfusa sahip olması ve birçok kıtaya açılan yapısı nedeniyle virüsün her yere yayılması kolaylaştı.

Korona virüs her ne kadar Türkiye için henüz çok kritik boyutlarda olmasa bile ciddi bir korku yarattı. İzleyeceğiniz bu belgesel ile birlikte, bu virüs hakkındaki tüm gerçeklere ulaşabilirsiniz. Belgeseli aşağıdan izleyebilir ve fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere iletebilirsiniz.