Voyah Dream’in Türkiye Fiyatı Açıklandı!

Voyah Dream

Voyah, amiral gemisi olarak konumladığı lüks MPV modeli Dream’in Türkiye satış fiyatını açıkladı.

 Voyah, tamamen elektrikli SUV modeli Free’nin iki versiyonunun ardından, lüks MPV modeli Dream’i Türkiye’de satışa sunuyor.  Kasım ayında ön siparişine başlanan ve sadece sınırlı adetteki Dream’in lansman dönemi özel fiyatı 6.999.000 TL olarak açıklandı.

2024 yılı başlangıcından itibaren teslimatları planlanan %100 elektrikli Dream, yedi koltuklu oturma düzenine sahip lüks iç mekanında otomotiv dünyasının konfora yönelik en yeni teknolojilerini sunuyor.

Voyah Dream

435 HP güç ve 620 Nm tork üretebilen çift elektrikli motoruyla 2.692 kilogram ağırlağındaki Voyah Dream’in 0’dan 100’km/s hızlanması 5.9 saniyede gerçekleşirken, maksimum hızı ise 200 km/s.

Bataryasının hızlı şarj süresinin yaklaşık 36 dakikada %20’den %80 doluluk seviyesine geliyor olması ve 480 km menzil sunmasıyla, günlük kullanımlarda ya da şehirler arası seyahatlerde aracın rakiplerine kıyasla tercih edilmesini sağlıyor.

Voyah Dream

İlk gün 4.000 adet sipariş aldı!

Çin’in otomotiv devlerinden birisi olan Dongfeng çatısı altında yer alan premium otomobil üreticisi Voyah, ekim ayının ilk günlerinde Çin’de ön siparişe açtığı Dream modeli için 4.000 adet talep topladı.

Voyah Dream, tamamen elektrikli performansını sıradışı bir tasarımla yollara yansıtıyor. 5315 mm’lik uzunluk, 1985 mm’lik genişlik ve 1800 mm’lik yüksekliğe sahip Voyah Dream’in 3200 mm’lik dingil mesafesi, geniş iç mekana dair ipuçlarını veriyor.

Voyah Dream

150 mm’lik taban yüksekliğiyle aerodinamik verimlilik ve olası engellerin kolaylıkla aşılması arasında optimum denge yakalanırken, 20 inçlik alaşım jantlarla heybetli tasarım pekiştiriliyor. Snow White, Star Night, Raising Purple ve Sun Gold adındaki 4 farklı gövde rengi seçeneği, Cotton Beige ve Camel Brown iç dekorasyon temalarıyla eşleştiriliyor.

Aydınlatmalı Voyah logosu ve LED teknoloji farları destekleyen ışık dekorlarıyla bezeli ön tasarımda büyük krom ızgara, heybetli ifadeyi vurguluyor. Kapıların alt bölümleri, cam çerçeveleri ve arkadaki stopları daha da vurgulu hale getiren krom dekorlar ile kalite algısı daha da artırılıyor.

Rapor: Apple’ın 5G modeminde olumsuzluklar devam ediyor