Voyager 3240: Kulaklığınızı her zaman hazır tutuyor.

Plantronics Voyager 3240 2

Plantronics’in yeni bluetooth kulaklık modeli Voyager 3240 , işte, evde, yolda çağrılarınızı kolayca yanıtlamanıza olanak sağlıyor. Gürültü önleyici teknolojisi ile her ortamda size sadece dinlemek istediğiniz sesi ileten Voyager 3240, şarj aparatı sayesinde de kulaklığınızı her zaman hazır tutuyor.

Voyager 3240 satış fiyatı KDV dahil 499 TL’dir.

Plantronics, Voyager 3240 modeli ile özellikle yoğun iş temposuna sahip olanlara yardımcı oluyor. Bluetooth özelliği ile akıllı telefonlara kolaylıkla bağlanabilen kulaklık, non-stop yaşayanların en büyük yardımcısı oluyor. Akıllı tasarımı ve gürültü önleyici teknolojisini bir araya getiren Plantronics, Voyager 3240 modeliyle geliştirilmiş ses kalitesiyle de benzersiz bir deneyim sunuyor.

Plantronics Voyager 3240, hassas ses ayarı ve güçlendirilmiş sinyal işlemcilerine sahip (DSPs) üçlü mikrofon tasarımı, arka plandaki istenmeyen seslerin görüşmelere karışmasını engelliyor. Kulaklık aynı zamanda akıllı sensörlere sahip.  Bu sensörler sayesinde telefona gelen çağrılar, kulaklığı kulağınıza taktığınız anda yanıtlanabiliyor. Bluetooth özelliği ile aynı anda birden fazla cihaza bağlanabilen Voyager 3240, NFC özelliğine sahip olan cihazlarla da kolayca eşleşebiliyor. Birinci sınıf bluetooth teknolojisi ile tasarlanan kulaklığın kapsama alanı 30 metreye kadar çıkabiliyor. Plantronics Voyager3240’ı diğer kulaklıklardan ayıran en önemli özellik ise tasarımında yatıyor. Tamamen ergonomik olarak üretilen kulaklıklar konfor testlerinden başarıyla geçerken 9 gramlık ağılıyla da kulaktaki varlığını hissettirmiyor.

Tek tuş konforuyla sürüş sırasında yola odaklanın

Voyager3240 özellikle trafikte seyir halinde olanların da büyük yardımcısı oluyor. Araba kullanırken cep telefonu ile konuşmak çok sayıda çevresel uyarıyı gözden kaçırmaya sebep olabiliyor. Hal böyle olunca trafik kazaları da beraberinde gelebiliyor. Plantronics Voyager3240 ile telefon görüşmelerinizi gerçekleştirirken sürüş sırasında yola odaklanabilirsiniz. Tek bir tuş ile Siri, Google Now gibi uygulamaları kolayca açabileceğiniz kulaklık ile telefonunuza dokunmanıza gerek kalmıyor.

Konuşma süresini 10 saate kadar uzatabilen taşınabilir bir şarj aparatı ile satın alabileceğiniz Voyager3240, sık telefon görüşmesi yapanların imdadına koşuyor. Voyager3240’ın altı saate kadar konuşma süresi ve yedi gün dayanan bekleme modu özelliği de dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor. Plantronics SoundGuard  teknolojisine sahip Voyager3240, duyma yetinizin zarar görmesini engellemek amacıyla beklenmedik yüksek seslere karşı koruma sağlıyor.

Apple, Qualcomm’dan vazgeçiyor!