Plantronics Voyager 5200 UC : Ofislerde Bluetooth çağı başlıyor

Plantronics Voyage 5200 UC

Özellikle ofis çalışanları sıklıkla telefon görüşmesi yapıyor. Bu görüşmelerdeki uzun süreli konuşmalarda dikkatinizi toplamanızı sağlayan Plantronics Voyager 5200 UC , konuşma sırasında hareket özgürlüğünüzü de kısıtlamıyor.   

Bluetooth kulaklık modeli Voyager 5200 UC , masa başında gün boyu telefon trafiğiyle boğuşanlara çözüm oluyor. Plantronics’in tecrübesini görebileceğiniz Voyager 5200, gelişmiş ses teknolojisiyle birbirinden farklı özelliklere sahip. Bluetooth özellikli cihazlarda kolaylıkla kullanılan kulaklık, yanındaki USB adaptörü sayesinde bluetooth özelliği olmayan laptop ve bilgisayarlarda da kullanılabiliyor.

Plantronics Voyager 5200 UC 2

Ar-Ge çalışmaları sonucu ortaya çıkan Voyager 5200 UC, gürültü engelleyici ve WindSmart özellikleriyle dikkat çekiyor. Tasarımında aerodinamik bir duruş sergileyen Voyager 5200 UC, WindSmart sistemi ve üzerindeki 4 farklı mikrofon sayesinde rüzgar gibi ses akışını olumsuz etkileyen faktörlere karşı standart kulaklıklardan 6 kat fazla koruma sağlıyor.

Yedi saat konuşma süresi ile uzun süreli kullanım sunan Voyager 5200UC, 90 dakika gibi kısa sürede şarj olabiliyor. Ofiste yaşanabilecek kazalara karşı P2i nano kaplama sayesinde su geçirmeyen kulaklık aynı anda iki cihaza da bağlanabiliyor.

Dış etkenlerin oluşturduğu gürültüden izole olmanızı sağlayan kulaklık, yankılanmayı da ortadan kaldırıyor. Plantronics’in yeni mobil kulaklığı Voyager 5200 ile görüşmelerinizde kablodan kurtulurken, masa başındaki esaretinize de veda edebilirsiniz.

Snapdragon 845’e, Galaxy S9 ambargosu