vivo V21e 5G ve vivo Y73 Google Play Console’da görüldü

vivo V21e 5G ve vivo Y73 Google Play Console'da görüldü

vivo, Google Play Console’da ortaya çıkan iki yeni telefon için sertifika aldı.. Karşınızda yakında çıkacak vivo V21e 5G ve vivo Y73.

V2055 ve V2059 akıllı telefonlar benzer özellikler ve görünümlerle ortaya çıktı, ancak önemli bir farka sahipler. Eski telefon 5G bağlantılı Dimensity 700 yonga setinden güç alırken, ikincisi yalnızca 4G Helio G90’a bağlı kalacak. Farklı yonga setlerinin yanı sıra, diğer özelliklerde her şey aynı. Cihaz, Full HD + ekran, 8GB RAM ve Android 11 kutudan çıkıyor. Üstelik, vivo V21e 5G ve Y73 hakkında paylaşılan fotoğraflar bile görünüşe göre aynı. Selfie kamerası için su damlası çentiğine sahip telefonda, ses seviyesi düğmeleri ise sağ tarafta. Yine de bunların yer tutucular olabilme ihtimali de mevcut.

vivo V21e 5G ve vivo Y73 Google Play Console'da görüldü

Güç tuşu yan tarafta ve görünüşe göre cihazda gömülü bir parmak izi tarayıcısı olabilir. Bu da ön panelin büyük olasılıkla bir LCD olduğu anlamına geliyor. Tabii ki, aynı zamanda bir OLED paneli olabilir. UD parmak izi tarayıcısı özelliği direkt konmamış da olabilir. Bu cihazı bir nebze daha ucuz hale getirecektir. Tıpkı Xiaomi’nin Redmi Note 10 ile yaptığı gibi). Cihazlar hakkında bilinenler şimdilik bunlardan ibaret. Bu telefonlar geldiğinde özellikleri ve fiyat bilgisinden emin olacağız, ancak şu ana kadar lansman tarihi hakkında hiçbir şey duymadık. Cihazlar listelemelerde görünmeye başladığına göre çok beklememiz gerekemeyecektir.

Google Fotoğraflar, bulanık resimleri ve ekran görüntülerini silmenize yardımcı olacak