vivo iQOO U3X 5G tanıdık bir görünümle geliyor!

vivo iQOO U3X 5G tanıdık bir görünümle geliyor!

Çinli üretici vivo bugün iQOO markasına bir yenisini daha ekledi. vivo iQOO U3X 5G. Başlangıçta yalnızca Çin’de satışa sunulan telefonun Snapdragon 480 yonga setine sahip olacağı duyuruldu.

Cihaz arka tarafında iki kamera ve 18W hızlı şarjlı 5.000 mAh büyüklüğünde bir bataryayla birlikte geliyor. Spesifikasyonlar tanıdık geliyorsa, bunun nedeni vivo iQOO U3X’in yeniden markalanmış bir vivo Y31s olmasıdır. iQOO U3X 5G, U3X ile aynı şekilde Full HD + çözünürlüğe ve 90Hz yenileme hızına sahip aynı 6.58 ”LCD ile birlikte gelecek. Arkadaki kamera kurulumu 13 MP ana ve 2 MP derinlik birimlerinden oluşurken, ön kamera 8 MP sensör, sabit odak ve f / 2,0 diyafram açıklığına sahip. Görünüşe göre cihazın oyun performansı da tatmin edecek. İQOO U3X 5G, mevcut tüm işlem gücünü gerektiğinde oyun oynamaya yöneltmek etmek için Multi-Turbo 5.0’a sahip Origin OS ile birlikte çalışıyor.

vivo iQOO U3X 5G tanıdık bir görünümle geliyor!

Eğer 8 GB RAM yeterli değilse, telefonun 3 GB depolama alanı da mevcut. Cihazın “bellek füzyonu” bile var. Bellek hakkındaki video vivo, iQOO U3X 5G’yi 4/128 GB, 6/64 GB, 8/128 GB olmak üzere üç varyantta sunuyor. Cihazn fiyatı da belli oldu. JD.com’dan ve şirketin web sitesinden Magic Blue veya Elegant Grey renklerinde, 1.199 CNY’den (185 $ / 155 €) başlayan fiyatlarla satın alınabilir. Performans ve özelliklerine bakılırsa cihaz akıllı telefon sektöründe tercih edilen modellerden biri olabilir.

Otomobil üretimi durma noktasına geldi: İkinci el araç satıcıları bayram edecek