Vestel Ormanı 10 bin Fidanla Ildırı’da Yükselecek

EgeOrmanVakfiGMMetinGencol

Vestel, sürdürülebilirlik anlayışı çerçevesinde yürüttüğü faaliyetlerine 10 bin fidanlık Vestel Ormanı ile bir yenisini ekledi. Vestel Ormanı, “Gelecek kuşaklar orman yok demesin” sloganıyla 20 yıldır çevre ile ilgili birçok başarılı çalışmaya imza atan Ege Orman Vakfı ile birlikte Çeşme – Ildırı – Kadıovacık’ta oluşturuluyor.

 EgeOrmanVakfiGMMetinGencol

Vestel’in, Enerji Verimliliği Haftası’nda 10 bin fidanlık Vestel Ormanı oluşturmak için çalışmalara başlamasından mutluluk duyduklarını belirten Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol “Vestel,  Enerji Verimliliği Haftası’nda çok anlamlı bir projeye imza attı. Vestel bu kampanya ile doğaya katkıda bulunmanın yanı sıra tüketiciler üzerinde  enerjinin bilinçli kullanımı konusunda  farkındalık yaratılmasına da katkı sağladı. Vestel‘i  ve Vestel tüketicilerini çevre konusunda gösterdikleri duyarlılıktan dolayı kutluyoruz” dedi.

Vestel, 10 bin fidanlık Vestel Ormanı’na fidan bağışında bulunan müşterilerine Doğa Dostu Sertifikası yollayarak teşekkür edecek. Kampanya kapsamındaki Vestel ürünlerini alan kullanıcılar, kendilerine kısa mesaj aracılığıyla iletilecek kod ile Vestel web sitesi üzerinden fidan bağışını gerçekleştirebilecekler. Vestel’in kampanya kapsamındaki ürünleri arasında klimalar, çamaşır ve bulaşık makineleri ile ankastre ürünler yer alıyor. Tüketiciler kampanya ile ayrıntılı bilgiye Vestel.com.tr üzerinden ulaşabiliyor.

Razer’dan Akıllı Bant