İş Verimliliğinde Yeni Dönem

Qnap QTS 4.0 gorsel

QNAP’ın pazara sunduğu QTS 4.0 Turbo NAS işletim sistemi, iş verimliliğine farklı bir boyut kazandırıyor. Yeni işletim sistemi QTS 4.0, 400TB’a kadar veri alanı, akıllı depolama yönetimi, üstün performans için SSD Cache desteği, hata olasılığına karşılık akıllı veri birleştirme özellikleri ile bu farkı yaratıyor. Yeni işletim sistemi güvenlik konusunda da ek kazanımlar getiriyor.

Yeni işletim sistemi QTS 4.0 ile kişisel bilgisayarınızı veya tabletinizi kullanarak lokasyon bağımsız Turbo NAS’ınıza erişebiliyor, otomatik kurulum sihirbazı ile kurulumu kolay bir şekilde tamamlayabiliyorsunuz. Kullanıcının tek yapması gereken start.qnap.com adresini ziyaret etmek.

Yeni işletim sistemi, kullanım kolaylığıyla da dikkat çekiyor. Akıllı ve esnek masaüstü desteği ile çoklu pencere yönetimi sağlarken, farklı uygulama pencerelerini aynı anda açarak birden fazla işlemi aynı anda yönetebilme kolaylığı sunuyor.

Qnap_QTS_4.0_gorsel

Devir evde eğlence devri

Evde farklı yerlerde ve farklı cihazlarda saklanan fotoğraf, müzik ve videolarınız için endişelenmeye artık gerek kalmayacak. QNAP QTS 4.0 işletim sistemi sunmuş olduğu zengin multimedya uygulamaları ile tüm verileri tek bir platformda toplayabiliyor ve yönetebiliyor. Bu sayede kullanıcılar tüm bunları sevdikleriyle de paylaşabiliyorlar.

QNAP QTS 4.0 iş verimliliğini artırmak için sunmuş olduğu zengin mobil uygulama servisleri ile verilerinize uzaktan erişim, yönetim, paylaşım imkanı sunarak esneklik sağlıyor.

Artık kapasite sorun olmayacak

QNAP QTS 4.0 işletim sistemi, kapasite sorununu da ortadan kaldırıyor. Sistemde, REXP-1200U-RP ve REXP-1600U-RP genişleme üniteleri ile 400TB’a kadar veri alanı kullanımı imkanı bulunuyor. Genel iş akışını iyileştirmek ve IOPS ağırlıklı sanallaştırma uygulamaları için QTS 4.0 SSD önbellek desteği ile SMB 2.0 ve 10GbE sunarak iş performansını 10 kat artırıyor.

QNAP QTS 4.0, yine sunmuş olduğu TLER, ERC, akıllı veri taşıma ve raid okuma hata kontrolü servisleri ile  kritik verileri koruyarak güvenliğini artırıyor. Ayrıca çok yönlü dosya senkronizasyonu sunarak kapasite sınırı olmadan güvenli bir veri depolama alanı sağlıyor.

Apple’da İkinci Bir Kayıp Yaşandı


Yorumlar kapatıldı.