Veri Merkezi Radore’den Gençlere Özel Fırsat

Radore 19Mayis

Sanal dünya büyümeye, teknoloji gelişmeye ve hayat hızla değişmeye devam ettikçe gençlere yönelik düzenlenen “kampanyaların” içeriği de ister istemez değişiyor. Ülkemizin tüketim ağırlıklı yaşam alışkanlıkları profili ele alındığında, özellikle gençleri “üretime” teşvik eden yapılanmaların sesini duyurmak isteğimiz daha iyi anlaşılabilir. Bunlardan biri de Türkiye’de “Veri Merkezi” dendiği zaman akla gelen en büyük yatırımlardan biri olan Radore’nin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle duyurduğu yeni kampanyası:

Radore Veri Merkezi’nden gençlere ücretsiz Start-Up paketi!

Önce gitmek isteyeni tutmadan, vermek isteneni baştan verelim: Kampanya hakkındaki tüm detayları buradan öğrenebilirsiniz. Daha sonra kalmak ve okumaya devam etmek isteyen olursa Radore neler yapmış, onu anlatmaya devam edelim. “Gençler! Girişim sizden, desteklemesi bizden.” sloganıyla yola çıkan Radore; “Gençliğe, umuda ve ilerlemeye adanmış 19 Mayıs’ta biz de Radore olarak gençlerin girişimci ruhlarını destekliyoruz. Yıllık değeri 60.000 USD olan hizmetleri Start-up Pack dahilinde size ÜCRETSİZ olarak sunuyoruz. ” diyor. Evet, yanlış duymadınız. Yıllık değeri tam 60 Bin Amerikan Doları olan veri merkezi hizmetlerini, gençlere “Start-Up” paketi altında ücretsiz sunacaklarını vaat ediyorlar.

Kendi cümleleriyle anlatmak gerekirse, işin özeti şu: “Genç girişimciler Radore’nin en önemli farkı olan #radoreyesor hizmetinden de bu paket dahilinde faydalanabiliyorlar. Bu sayede gençler, projelerinin altyapı ihtiyaçları ile, sistem ve network başta olmak üzere geliştirme sürecinde ihtiyaç duydukları tüm bileşenler hakkında sorularını Radore sistem yöneticileri ile paylaşabiliyorlar.” Biraz daha fazla detay öğrenmek isterseniz ise, #radoreyesor hizmetinin kapsamında şunlar var:

Ücretsiz Danışmanlık

Radore’nin en önemli farkı olan #radoreyesor hizmeti, Radore Start-up pack dahilinde ücretsiz. Start-up pack hizmeti aldığınızda, Sistem Yöneticilerimiz projenizin altyapı ihtiyaçları ile, sistem ve network başta olmak üzere geliştirme sürecinde ihtiyaç duyacağınız tüm bileşenler hakkında size destek olacaklar. Radore’yle Türkçe iletişim kurmanın ve üstelik metro istasyonu uzaklığında olmanın avantajını değerlendirin.

Cloud Sunucular

Radore, kendi cloud platforumunda size özel 3 bulut sunucuyu yapılandırabileceğiniz kaynakları tamamen ücretsiz olarak hizmetinize sunuyor. Normalde, aylık 9100TL üceti olan bu sunucular, kampanya dahilinde gençler için ücretsiz. Sunucuların özelliklerini merak ediyorsanız onları da sıralayalım:

  • CPU: 24 Core
  • RAM: 96 GB
  • Disk: 600 GB
  • İnternet: 100 Mbit/s Sınırsız
  • IP: 3 Adet IP

Yönetim Hizmeti

Sunucularınızın yönetilmesi ve yedekleme hizmeti tamamen Radore’ye ait. vRanger ile günlük yedeğiniz alınarak, bir gün öncesinin yedeğine dilediğiniz zaman dönebileceksiniz. Yazılım kaynaklı süreçler hariç tüm performans, güncelleme ve benzeri hizmetleri Operasyon Merkezimiz sizin için sağlayacak. Normalde aylık 1770TL olan bu hizmet de kampanya dahilinde ücretsiz.

Bunlar dışında ücretsiz olan hizmetler içinde, normalde aylık 3.300TL olan “Network Ek Hizmetleri” ile aylık 99.50 Amerikan Doları olan “Hosting Kontrol Paneli” de var. Eğer kafanızda çok büyük bir fikir varsa, fakat gerçekleştirmek için yeterli alt yapıyı karşılayacak maddi gücünüz yoksa Radore’nin gençliğe armağanı tam da aradığınız şey olabilir. Başvurmak için hemen tıklayın.

Google, Teknoloji Tarihini Değiştirmekte Kararlı!