Verdiğiniz parayı hak eden 10 android uygulama

parali uygulama

#İŞBİRLİĞİ

Ücretli bir şeyler aldığımızda verdiğimiz parayı hak etmesini isteriz. Sizler için binlerce ücretli android uygulama arasından en iyilerini seçtik. Bu seçimde özellikle kendimiz kullanıp deneyimledik. Verdiğimiz paranın karşılığını alabildiğimiz faydalı uygulamaları sizlerle paylaşıyoruz. Uygulamaların ücretsiz sürümleri de mevcut ancak reklamsız ve ekstra özellikler sağladığı için bazı okuyucularımız pro sürümleri tercih ediyor. Bizde onlara hitaben bu şekilde bir liste düzenledik.

Verilen parayı hak eden 10 uygulama

1- Flamingo

Uygulama renk seçimleri ve ilk yükleme anında minimal tasarımı ile hız konusundaki başarısı bizi etkiledi. Dış bağlantıları sitelerin renk içeriğine göre renklendirmesi ve yenileme yaptığımızda sağ üstte okunmayan tweet sayısını vermesi büyük bir kargaşayı önlüyor. Twitter’ın kullanımı bu uygulama ile oldukça kolaylaşıyor.

parayı flamingo

İndir

2- XiiaLive Pro

Online radio dinleme konusunda piyasadaki 1 numaralı uygulama diyebiliriz. İstemediğiniz kadar çok ve hiç duymadığınız yerel radyolar bile yer alıyor. Ses kalitesi oldukça iyi.

parayı XiiaLive

İndir

3- Puffin Browser Pro

Güvenlik ve hız konusunda rakiplerine fark atıyor. Reklamları engelliyor. VPN hizmeti tümleşik olarak geliyor. Tasarımı Chrome ara yüzünü andırsa da alt yapısı daha detaylı kodlar içeriyor. Bu tarayıcı için biraz Opera biraz Chrome karışımı diyebiliriz.

parayı puffin

İndir

4- Fella

Facebook uygulaması olarak kullanılıyor. Reklamları engelliyor olması ve son gönderileri tarafsızca sunmasıyla oldukça kullanışlı bir uygulama. Görmediğiniz gönderileri anında görebiliyorsunuz. Facebook uygulaması size sürekli aynı kişilerin paylaşımlarını gösteriyorsa sizinde Fella kurma zamanınız gelmiş demektir. Uygulama çok hafif, şişmiyor ve ayrı bir messenger uygulamasına ihtiyaç duymuyor. Akıcı olması bizi etkiledi.

parayı fella

İndir

5- Unfollowers+

İnstagram da takip bırakanları buluyor. İsterseniz 50 şer 50 şer sizinde onların takibini bırakmanızı sağlıyor. Sizi karşılıksız takip edenleri gösteriyor.

parayı unfollowers

İndir

6- KMPlayer Pro

Video oynatma uygulaması. Android telefonlar için en hafif ve en çok dosya türünü destekleyen uygulama görüntü kalitesi ve kullanım kolaylığı dikkat çekiyor.

parayı kmplayer

İndir

7- News Reader Pro ( Eryaman )

Google da en çok okunan haberleri, bölgenizde olup biteni ve kategorisel olarak en popüler gelişmeleri sizin için derleyip toplayan uygulama. Kaynak karmaşasına son veriyor. Siz uğraşmıyorsunuz o sizin için her şeyi ayarlıyor. Tek yapmanız gereken bu gün ne olmuş diye girip haberleri okumak. Ekstra özellik olarak hava durumu bölümü de mevcut.

parayı google-news

İndir

8- Hiper Calc Pro

Bilimsel Hesap Makinesi veya Çok Fonksiyonlu Hesap Makinesi diye tabir edilen bu hesap makinesi mühendislik öğrencileri ve mühendislerin en önemli yardımcısıdır. Ancak her zaman yanımızda taşıyamıyoruz. Tam da bu noktada bu uygulama imdadımıza yetişiyor. Böylece telefonumuz çok fonksiyonlu bir hesap makinesi oluyor.

parayı fonksiyonlu-hesap-makinesi

İndir

9- WiFi File Transfer Pro

Programın amacı bilgisayar ve telefon arasındaki dosya alış verişini WiFi üzerinden sağlamak. Bunu yaparken size bir ip adresi veriyor. O ip adresine bağlanıp web ara yüzünden dosya yükleyebiliyor ve indirebiliyorsunuz. Bunu yaparken modeme ve internet bağlantısına ihtiyacınız yok bilgisayarınızı modem olarak kullanabilirsiniz.

parayı wifi-file-transfer

İndir

10- My Day

Günlük olarak yapılması gereken işleri kayıt altına alıp hatırlatma olarak kurabileceğiniz harika bir uygulama. Ara yüzü ve tasarımı bizi çok etkiledi. Çok hafif ve kullanışlı.

parayı my-day

İndir

 


Yorumlar kapatıldı.