Uygun fiyatlı LG G8s ThinQ tanıtıldı!

LG G8s ThinQ

LG’nin uygun fiyatlı amiral gemisi olan LG G8s ThinQ tanıtıldı. LG G8s ThinQ özellikleri ve fiyatı hakkındaki her şey haberimizde yer alıyor.

Amiral gemisi segmentinde boy göstermek için geçtiğimiz aylarda LG G8 modelini tanıtan LG, maalesef ki satış rakamlarında rakiplerinin çok gerisinde kalmıştı. LG, zaten satamadığı tepe modelleri için bir de yüksek fiyat talep edince bu son kaçınılmaz olmuştu. Güney Koreli teknoloji üreticisi bugün ise uygun fiyatlı amiral gemisi modelini satışa sunacağını açıkladı.

LG G8s ThinQ modelinde 6.21 inç büyüklüğünde 2248 x 1080 çözünürlüğünde OLED ekran yer alıyor. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 855 yonga seti ve 6 GB RAM’den alan telefonda 64 GB/128 GB dahili depolama birimi yer alıyor.

Samsung Galaxy Watch Active 2 sızdı!

Arka bölümde 12 Megapiksel f/1.8 + Megapiksel f/2.6 telefoto + 13 Megapiksel f/2.4 geniş açılı kameranın yer aldığı telefonun önünde ise 8 Megapiksel çözünürlüğünde 3D ToF kamera bulunuyor.

3.550 mAh kapasiteli bataryadan beslenen telefonda 18W hızlı şarj desteği yer alıyor. Android 9.0 Pie ile kutusundan çıkan telefonda parmak izi okuyucusu da yer alıyor. Avrupa satış fiyat 769 euro olarak açıklanan LG G8s’in yine yüksek fiyattan satışa sunulduğunu söyleyebiliriz.

LG G8s ThinQ