Üst düzey telsiz telefon

1478694736 R650H PRO FR IN CHARGER 3

Gigaset pro, yeni telsiz telefon R650H Pro modelini tüketicilerin beğenisine sundu. Zorlu koşullara dayanıklı kablosuz telefon,  son standartlara göre tasarlanmış ve ofis ortamları için vazgeçilmez olma özelliği taşıyor.

İsteğe bağlı ses profilleri ve titreşim özelliği, gelişmiş Gigaset pro hoparlör teknolojisi, cep boyutundaki formatı ve kemer klipsi sayesinde R650H Pro telsiz telefon kolaylıkla her yere taşınabiliyor.

İster bir depoda, ister bir üretim şirketinde, ister bir tesiste çalışıyor olun; R650H Pro IP65 koruma sınıfına uygun olarak toza ve suya dayanıklı. Böylece koşullarınıza en iyi şekilde uyum sağlıyor. Zorlu ortamlar için tasarlanan yüzeyi eldivenle bile mükemmel bir kavrama sağlarken, olağanüstü HD Audio ve HD Ses özelliği tüm gürültülü ortamlarda anlaşılır konuşmaları güvence altına alıyor. On dört saate varan konuşma süresiyle, R650H Pro gün boyunca yeniden şarj etmeye gerek kalmaksızın tüm faaliyetlerinizi destekliyor. PIN korumalı tuş kilidi ise kişisel verilerinizin güvenliğini ve telefon hattının kullanımını güvence altına alıyor.

Mükemmel bir kavrama için kaymayan yapı

Zorlu koşullar için tasarlanan kauçuk yüzey sağlam bir kavrama sağlıyor. Ağır çalışma şartlarına uyum sağlayacak şekilde geliştirilen cihaz; karanlık koşullar için ışıklandırılmış bir panele, eldiven ve diğer koruyucu ekipmanlarla rahatlıkla kullanılabilmek için dokunmaya duyarlı tuşlara sahip.

Gigaset pro Pazarlama Müdürü Ron Cottaar R650H Pro’yu ”Sanayi veya ticaret alanında çalışan son kullanıcılar dayanıklı ve kullanışlı bir iletişim aracına ihtiyaç duyuyor. Yeni R650H Pro zorlu koşullar için en uygun şekilde tasarlandı. Sağlam ve dış etkilere dayanıklı bir yapıya sahip ve şarj etmeden tüm bir iş günü boyunca çalışma güvencesi sunuyor. Bu şekilde, çalışanlar her koşul altında anlaşılır görüşmeler yapabileceklerinden emin oluyor. Sonra da telsiz telefonu kolaylıkla ceplerine koyabiliyorlar” sözleriyle anlattı.

Gigaset R650H Pro’nun satış fiyatı 419 TL.

Fiat, Amerika’da Ciddi Anlamda Tökezliyor!