Modadan ilham Alan Tasarım: Gigaset A540A

A540A SYS Anthrazite Black

Gigaset, dünyanın en prestijli tasarım ödülüne sahip A540A modelini mükemmel ses kalitesi ve şık görünümüyle tüketicinin beğenisine sunuyor.

Gigaset A540A, benzersiz tasarımının yanı sıra büyük ve kullanışlı tuş takımı ve hiçbir çağrıyı kaçırmamayı sağlayan telesekreter özelliği ile kullanıcılarına kusursuz bir deneyim yaşatıyor.

Kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına cevap veren teknik detaylara sahip telefon, fonksiyonelliği ile de ön plana çıkıyor. GigasetA540A, dört farklı ekran renk seçeneği ile telefonunu kişiselleştirmek isteyenlerin de tercihi oluyor.

A540A_SYS_Anthrazite-Black

Tasarımı ile dikkat çeken Gigaset A540A, geçtiğimiz yıl giriş seviyesi dect telefonlar kategorisinde dünyanın en önemli platformlarından olan Red Dot tarafından tasarım ödülüyle onurlandırıldı.  Tüm ürünleri için tasarımı ön planda tutan Gigaset, kullanıcıların ihtiyaçlarına göre telefonlarında şekillendirdiği teknolojik detaylarıyla, ev telefonunda da rahatlığı ve zarifliği garanti ediyor.

Gigaset A540A, tasarruflu güç kaynağı ile daha az enerji tüketerek hem çevreyi, hem de cebinizi koruyor. 200 saate kadar bekleme ve 18 saat konuşma süresi özelliği bulunan Gigaset A540A, 150 isme kadar kayıt alabilen rehber hafızası sunuyor. 20 telefon melodisi ve 1.8”çözünürlüğe sahip ekranı için dört farklı renk seçeneği, telefonu kişiselleştirmeye imkan tanıyor.

Antenli, AC destekli USB Adaptör