USB 3.0 En Küçük Bellekler Türkiye’de

usb

Eski USB belleklerden kurtulmanın zamanı epeydir gelmişti. Yeni USB modelleri hem veri alışverişinde çok hızlı hem de tasarımında çok şık bir yapıya sahip. Ufak USB cihazlar, birkaç gün sonra Türkiye piyasasında satışa sunuluyor.

Dünyanın en küçük USB teknolojisi USB 3.0 bellekler kısa zaman sonra raflarda ki yerini alacak. PKparis firması tarafından geliştirilen USB bellekler, boyları küçük olsa da, marifetleri büyük. PKparis firması yaptığı açıklamalarında PC ve Mac’lara ve cepler için tasarlanmış olan Magsafe Power ve Apple MacBook cihazlarından ilham almış.

usb

Dünyanın en küçük belleği ünvanını elinde tutan cihazlar, 15.8*15.7 mm çaplarında. 32 ve 64 GB iki ayrı kapasitede satışa sunulacak olan bellekler, PC cihazlarına takıldıktan sonra gözden kayboluyor. Androit ve İOS için de üretilen PKparis USB 3.0 bellekler, performans bakımından piyasadaki rakiplerinden daha iyi notlar almış. Veri alışverişinde hızlanmak isteyen ve elindeki büyük USB modellerinden sıkılanlar, 32 veya 64 GB kapasiteli PKparis USB 3.0 bellek modellerini 1 Kasımdan itibaren elektronik mağaza satan yerlerden alabilirler.