Uncharted 4’ün çıkış tarihi ve ön sipariş bilgileri yayınlandı!

uncharted 4 on siparis

PlayStation’un efsane oyun serilerinden Uncharted 4’ün çıkış tarihi açıklandı ve oyun ön siparişe çıktı. Uncharted 4: A Thief’s End isimli oyun Türkçe’ye Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu olarak çevrildi. Oyunun piyasaya çıkış tarihini ve ön sipariş fiyatını merak edenleri haberimize davet ediyoruz.

uncharted-4-on-siparis

Naughty Dog yapımı Uncharted serisi ilk olarak 2007 yılında oyunseverlerle buluşmuş ardından büyük beğeni toplamıştı. Bugün geldiğimiz nokta Uncharted 4. Oyun E3 2015 fuarında gösterilmiş ancak çıkış tarihi belirtilmemişti. 2016’nın ilk çeyreği olarak belirtilen çıkış tarihine ilişkin ertelendi gibi haberler yayınlanmıştı ancak bugün artık oyunun ne zaman piyasaya çıkacağını biliyoruz.

Uncharted 4: A Thief’s End yani Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu isimli oyun 18 Mart 2016’da PlayStation 4 için satışa çıkacak. Ancak oyun şimdiden ön siparişe çıktı. Oyun üç farklı paket ile ön siparişe çıktı. Paketlerden ilki, 80 Dolarlık Special Edition. Bir diğer paket ise 120 Dolardan satılıyor ismi ise The Collector’s Edition. Son olarak yine 80 Dolarlık üçüncü paket The Deluxe Edition olarak adlandırılıyor. 120 Dolara satılan The Collector’s Edition versiyonunda oyunun baş karakteri Nathan Drake’nin 30 cm’lik figürünün olması dikkat çekiyor. Oyunun Türkiye fiyatının ne olacağı henüz belli değil.

Guild Wars 2 oyunu ücretsiz