Ücretsiz ve Sınırsız Bir Chrome VPN Uygulaması

wi fi hotspot1

Google Chrome tarayıcısına tam VPN desteği bilindik, güvenilir ve tamamen ücretsiz uygulama; efsanevi bir yazılım devinden geliyor.

PC ve VPN uygulaması denilince aklınıza gelen ilk isim nedir? Belki BetterNet, belki CyberGhost. Lakin ezici çoğunluğun aklında HotSpot Shield bulunduğundan eminiz.

HotSpot Shield’in, Play Store’dan indirilen uygulamasına ciddi dopingler geldi. HotSpot Shield, kısa süre önce bulunan zaaflarını taşımıyor. Tamamen ücretsiz, sınırsız veri kullanımı ve gelişmiş güvenlik yetenekleri… Asıl bomba ise şirketin yeni mahremiyet politikası. Hotspot Shield, bundan böyle kesinlikle, kişisel verileri (girilen siteler, kullanılan e-posta hesapları vb.) toplamayacak ve yüzde yüz mahremiyet sağlanacak.

​Hotspot Shield VPN for Google Chrome

Bunlar yeni haberler… Şimdi eski adetlerden bahsedelim: Hotspot Shield, Google Chrome’a bir eklenti yükleyerek, VPN becerilerinden yüzde yüz verimli kullanım elde edecek.

Yazılımın tek zaafı ise çok kısa süre için “reklamsız” olması. Bu da kabul edilebilir, zira pek az firma, bedavaya, bu kadar fazla fırsat sunuyor.

Söz konusu yazılımı, şu bağlantıya tıklayarak ve şartları kabul ederek edinebilirsiniz. Pişman olacağınıza pek ihtimal vermiyoruz.