Twitter yepyeni özellik ile güncellendi!

Twitter

Twitter, iOS platformundaki uygulamasını yepyeni bir özellik ile güncelledi. Twitter’ın yeni özelliği sayesinde tweetleri kronolojik akışa göre sıralayabileceksiniz. Hem de bunu tek tıklama ile yapabileceksiniz.

Sosyal medya devleri son yıllarda kronolojik zaman akışı yerine daha iyi olan gönderileri ilk sıralarda sunarak kullanıcıları platformlarında daha fazla zaman harcamasına yöneltmişti.

Facebook ve Instagram ile başlayan bu furyaya geçtiğimiz aylarda Twitter da dahil olmuştu. Ancak mikroblog sitesinin bu hamlesi pek beğenilmemişti. Kronolojik sıralama isteyen kullanıcılar için firma nihayet bugün düğmeye bastı.

Twitter kronolojik sıralama için güncelleme yayınladı!

Mikroblog sitesinin iOS platformundaki uygulaması bugün güncellendi. Güncelleme ile kullanıcılar ana sayfanın sağ üst bölümünde yer alan butona basarak Tweetleri kronolojik zamana göre hızlı bir şekilde sıralayabiliyor.

Facebook Messenger AR özelliği ile güncellendi!

Bir haber kaynağı olarak da kullanılan platformun en iyi tweetleri öne çıkarması biraz talihsiz bir karar olmuştu. Sonuçta 3 saat öncesinin haberi yerine kullanıcı o anki son dakika gelişmeleri takip etmek ister.

Son olarak mikroblog sitesinin kronolojik sıralama özelliğini çok yakında Android’e de getireceğini belirtelim.Twitter