Twitter Uygulaması Mac App Store’dan Kaldırıldı

Twitter sorgulama altında

Eğer Mac’inize Twitter veya diğer adıyla X’in uygulamasını indirmek isterseniz artık bulamazsınız. Çünkü Twitter uygulaması artık Mac App Store’da yer almıyor.

Mac for Twitter uygulaması Mac App Store’da görünmüyor. Bu durum ilk olarak Vedant isimli geliştirici tarafından fark edildi. Uygulama mağazasında hem Twitter hem de X’i kapsayan çeşitli terimlerle arama yapılmasına rağmen uygulama bulunamıyor. Bu değişiklik Twitter for Mac’i indirip kullananları etkilemeyecek. Ancak yeni kullanıcılar bundan sonra uygulamayı indiremeyecek. Yine de Mac’te X’i kullanmak için farklı yollar var. Web tarayıcısından her zaman erişim bulunuyor.

twitter

Mac’lerden bahsetmişken M4 işlemcili yeni modeller hakkında da dikkat çekici gelişmeler var. Sağlam ve güvenilir kaynaklardan biri olarak gösterilen ekran analisti Ross Young’a göre M4’lü MacBook Pro modelleri 2024’ün son çeyreğinde piyasaya sürülecek. Young, 14 ve 16 inç’lik yeni MacBook Pro’ların panel sevkiyatının 3. çeyrekte başlayacağını, bu durumun da 4. çeyrekteki Mac lansmanını işaret ettiğini söyledi. Gazeteci Mark Gurman da yeni nesil MacBook’ların sene sonunda geleceğini, ayrıca Mac mini’nin de M4’le çipiyle yenileneceğini belirtmişti.

Giriş seviyesi 14 inç’lik Pro modelinde M4 çipi olacaktır. Ancak daha üst seviye olan modellerde M4 Pro ve M4 Max çipleri kullanılacaktır. Mac mini’nin M4 ve M4 Pro seçenekleriyle çıkması bekleniyor. M4’lü MacBook Air, Mac Studio ve Mac Pro da 2025’te satışa sunulacak. iMac’in M4’le ne zaman yenileneceği belli değil.

Gizemli Samsung Telefonu Ortaya Çıktı