Twitter ‘Sizin İçin’ özelliğini yeniledi

Twitter yeni özelliğini duyurdu

Twitter geçtiğimiz dönemlerde TikTok benzeri bir “Sizin İçin” sekmesi sunmuştu. Şimdi yeni bazı özellikler geliyor. İşte tüm detaylar.

Şirktin küratörlüğünü yaptığı Sizin İçin sekmesinden nefret ediyorsanız endişelenmeyin. Twitter, web ve mobil uygulamalarını varsayılan olarak en son açtığınız zaman çizelgesi sekmesine güncelliyor. Normalde olduğu gibi kronolojik Takip Edilenler sekmesine baktıktan sonra uygulamayı kapatırsanız, geri döndüğünüzde kaldığınız yerden deam edeceksiniz. Sekme varsayılanı bugün web’de kullanıma sunuluyor ve Android ve iOS uygulamalarında “çok yakında” kullanıma sunulacak.

Twitter 'Sizin İçin' özelliğini yeniledi

Sizin İçin akışını sevmediyseniz bu özellikten kaçınma seçeneği işinizi kolaylaştıracak. Güncelleme, Twitter’ın geçen yıl Elon Musk’ı satın almasının ardından müşterilere yaklaşımıyla ilgili eleştirilerle karşı karşıya kalmasının ardından geldi. Sosyal ağ artık üçüncü taraf istemcileri yasaklayarak geliştiricileri popüler uygulamaları kapatmaya ve Mastodon gibi rakip hizmetlere yönelmeye zorluyor.

Bu uygulamaların çoğu, kullanıcılara zaman çizelgesi görünümleri üzerinde daha fazla kontrol sağladı. Elon Musk platformu satın aldığından beri çoğu şey değişti ancak bu değişiklikler pek istenen yönde olmadı. Şirket ciddi işten çıkarmalar yaptıktan sonra reklam verenler tarafında ciddi kayba uğradı. Bu da gelirlerin yüksek miktarda düşmesine sebep oldu. BU durumları düzeltmeye çalışan platform daha fazla güncelleme ile sorunların önüne geçmeyi hedefliyor desek yanlış olmaz. Ancak bu çabalar sonuç verecek mi yoksa platform için kötü günler mi geliyor göreceğiz.

Anker Nebula Cosmos Lazer 4K : Kusursuz görüntü, mükemmel ses