Twitter, iki hesabın bir tweet’i birlikte yazmasına izin verecek!

Twitter, iki hesabın bir tweet'i birlikte yazmasına izin verecek!

TechCrunch’ın bildirdiğine göre Twitter, iki hesabın tek bir tweet’i birlikte yazmasına izin verecek yeni bir özellik üzerine çalıştıklarını doğruladı. İşte tüm detaylar.

Uygulama araştırmacısı Alessandro Paluzzi, en azından Aralık ayından bu yana özelliğin geliştirilmekte olduğunu söylüyor. Ancak daha yakın bir zamanda, Twitter bu tweet işbirliklerinin nasıl çalışabileceğine dair resmi bazı ipuçları da sundu. Instagram’ın 2021’den beri benzer bir şey sunduğu göz önüne alındığında, söz konusu özelliği geliştirmek Twitter için zor olmayacaktır.

Açıkçası özellik Twitter kullanıcıları için oldukça kullanışlı olabilir. Zira iki hesabın adlarının tek bir gönderiye eklenmesini isteyebilecekleri, marka ortaklıkları, infuencerlar gibi birçok neden mevcut. Kampanyalar, hatta sadece komik bir gönderi için bile iki hesap ortak bir paylaşım yapmak isteyebilir. Paluzzi tarafından yayınlanan ekran görüntülerine göre, yalnızca sizi takip eden herkese açık hesapları birlikte tweet yazmaya davet edebileceksiniz ve bu kişilerin davetinizi kabul etmeleri gerekecek. Popüler hesaplar spam tweet’lerden gelen isteklere karşı koruma altında olacak. Yayınlandıktan sonra, ortak tweet’ler her iki hesaptaki takipçilerle paylaşılacak ve her iki avatar da gönderinin sol üst köşesinde gösterilecek.

Twitter, iki hesabın bir tweet'i birlikte yazmasına izin verecek!

Twitter’ın ortak tweet’leri ne zaman yayınlayacağına veya geliştirme aşamasından çıkıp çıkmayacağına dair bir haber yok. Ancak Twitter’ın rakiplerinden en az birinin zaten böyle bir özellik sunduğu göz önüne alındığında, uygulamanında da aynı şeyi yapmak isteyeceği bariz.

Galaxy Z Fold 4 ekran altı parmak izi okuyucusuyla gelecek