Twitter GIF’lere yeni bir özellik ekliyor

Twitter bünyesinde büyük değişiklik!

Twitter, iki hesap tarafından ortaklaşa yazılabilen tweet’ler özelliğini duyurdu. Platform şu anda tweet paylaşmayı daha eğlenceli getirecek eklentiler üzerinde çalışıyor. İşte detaylar.

En son çalışmasında Twitter, insanların tek bir tweet’i birden fazla resim, video ve GIF ile paketlemesi için bir yol üzerinde çalışıyor. Şirket TechCrunch’a yaptığı açıklamada, “İnsanların formattan bağımsız olarak dört adede kadar medya varlığını tek bir tweet’te birleştirmesine olanak tanıyan sınırlı bir süre için belirli hesaplarla yeni bir özelliği test ediyoruz” ifadelerini kullandı. “İnsanların Twitter’da daha fazla görsel ile sohbet etmesini hedefliyoruz. Bu konuşmaları daha heyecanlı hale getirmek için resimler, GIF’ler ve videolar kullanılmasını kolaylaştıracağız” ifadeleri kullanıldı.

Twitter GIF'lere yeni bir özellik ekliyor

280 karakterin ötesinde kullanıcılar kendilerini Twitter’da daha yaratıcı bir şekilde ifade edebilecek. Uygulama araştırmacısı Alessandro Paluzzi GIF’lere gelecek olan yeni özelliğin görüntülerini de paylaştı. Fotoğrafları, videoları ve GIF’leri ekleme ve kaldırma ve bunların sırasını karıştırma seçeneğiyle, bir tweet’e birden fazla resim eklemeye yönelik eklentiler gelecek. Tek bir tweet’te birden fazla video veya GIF’e sahip olmak dağınık görünebilir ve insanların veri planlarında hasara neden olabilir, ancak platform yine de bu eklentileri sunmayı hedefliyor. Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasıyla ilgili dava da hala sürüyor. İlk duruşmanın 17 Ekim’de gerçekleşmesine karar verildi. Bu kapsamda platformu neler bekliyor göreceğiz.

Samsung bu zor dönemde bile kârını arttırmayı başardı