Twitch Oyun Geliştiricilere Açıldı!

Twitch Oyun Gelistiricilere Acildi

Canlı oyun yayınlarının vazgeçilmez adresi Twitch artık oyun geliştiricilerin çalışmalarına da yer veriyor.

Popüler oyun Minecraft’ın yaratıcısı Markus ‘Notch’ Persson, oyun geliştirirken canlı yayında hem sürecini paylaşıyor hem de anlatıyordu.

Twitch Oyun Gelistiricilere Acildi!

Markus Persson tarafından yapılan bu gösteri bağımsız geliştiricilerin hoşuna gitmiş gibi görünüyor. Öyle ki Twitch kategorilerine ‘oyun geliştirme’ alanı da eklenmiş bulunuyor. Eğer sisteme girip kontrol ederseniz, yayınların da hemen başladığını görebilirsiniz. Kodlama, 3D Modelleme, 2D Modelleme, genel Unity ve başka oyun motorlarının kullanımı dahil birçok konuda gerçek ders niteliği taşıyan ve çalışırken diğer yandan muhabbet etme ve soruları cevaplama niteliğinde yayınlar mevcut.

Twitch topluluk ve eğitim sorumlusu Markus ‘djWHEAT’ Graham, Pax Prime aracılığıyla toplulukta konuştuklarını ve orada atılan fikirlerin ortaya atıldığı ve bu fikrin çok tutulduğunu söylerken, fazla vakit kaybetmeden siteye kategorinin eklendiğini belirtti.

Oyunların geliştirilme süreçlerini merak ediyorsanız, bu yayınları izleyerek merakınızı giderebilir, aklınıza takılan sorulara sohbet bölümünü kullanarak cevap arayabilirsiniz.

Apple Hesapları Hacklendi!