Türkiye’de üretilen Realme C25 satışa çıktı!

realme c25s

Ülkemizdeki Çinli üreticilerden biri olan Realme yeni akıllı telefonunu satışa sundu. İşte Türkiye’de üretilen Realme C25’in fiyatı ve diğer detayları.

Türkiye’de üretilen Realme C25 satışa çıktı! Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan Realme yeni telefonu C25’i satışa sundu. 2400 TL’lik etiketle gelen telefonda MediaTek tarafından üretilmiş olan Helio G70 yonga seti bulunuyor. Sistemini 4GB RAM ile destekleyen modelin dahili depolama alanı ise 64 GB.

Realme C25 13 MP, f/2.2, 26mm (wide), 1/3.06″, 1.12µm, PDAF (India model), 2 MP, f/2.4, (macro), 2 MP, f/2.4, (depth) özelliklerinde 3’lü ana kamera modülü ile geliyor. Telefonun ön kamerası ise 8MP.

Telefonun en etkileyici özelliği ise şüphesiz 6000 mAh’lık bataryası diyebiliriz. Rakiplerine oranla çok daha büyük bir bataryaya sahip olan C25 ile iki günü rahat bir şekilde çıkartabiliyorsunuz.

Türkiye’de üretilen Realme C25 satışa çıktı!

C25’in bataryasıyla; 43,17 saat görüşme yapabilir veya 9,78 tur MLBB oynayabilirsiniz. Ayrıca 25 saat süreyle Youtube’da video izleyebilir veya 115 saat boyunca Spotify’da müzik dinleyebilirsiniz. Dijital yaşamınız artık sınırlı enerjiyle kısıtlanmak zorunda değil.

Yazılımın Hızlı Uygulama Durdurma özelliği, nadiren kullanılan uygulamaları otomatik olarak algılayıp durdurur ve pil ömrünü uzatmak için işlevsiz olarak arka planda tutar.

Akıllı Gece Şarj Koruyucusu özelliği ise, bataryayı uzun vadede korumak için gece şarj sırasında batarya neredeyse dolduğunda akıllı şarj özelliğini aktif hale getirerek pil ömrünü uzatır.

Batman hayranları Robert Pattinson’ın aldığı parayı öğrenince şok oldu