Türkiye’de NBA 2K19 fiyatı cep yakıyor!

NBA 2K19

Dolar ve euro kurundaki yükseliş oyun fiyatlarına yansımaya başladı. Türkiye’de NBA 2K19 fiyatı ile adeta cep yakıyor. Artık 3 oyun 1 konsol fiyatı olacak!

Türkiye ekonomisinde yaşanan dalgalanmalar durulmadığı için fiyatlarda yavaştan artış yaşanmaya başladı. Bu fiyat artışından ilk olarak PlayStation oyunları etkilendi. Red Dead Redemption 2’nin 369 TL’lik cep yakan fiyatından sonra şimdi de NBA 2K19 fiyatı cep yakmaya hazırlanıyor.

NBA 2K19 fiyatı dudak uçuklatır!

PSN Türkiye sayfasında NBA 2K19 20th Anniversary Edition fiyatı tam 449 TL olarak belirlenmiş durumda. LeBron James‘in kapak yıldızı olduğu NBA 2K19 fiyatı neredeyse konsolun yarı fiyatı olması dikkat çekiyor. Dijital sürümlerin her zaman ucuz olması gerekiyor. Ancak kurdaki artıştan dolayı kutulu fiyatlardan bile pahalı hale gelmiş durumda.

Red Dead Redemption 2 fiyatı cep yakıyor!

Dijital mağazalarda yaşanan bu fiyat artışının kutulu sürümlere de yansıması bekleniyor. Dijital sürümü 449 TL olan oyunun kutulu sürümünün fiyatını hayal bile etmek istemiyoruz.

NBA 2K19 fiyatı

Şu an bu fiyat artışının, sadece Take-Two firmasının oyunlarında yaşandığını söyleyebiliriz. Yılın oyunu olarak gösterilen ve PlayStation 4‘e özel olan God of War’un dijital sürümünün 299 TL’ye satıldığını belirtelim. God of War kurdan önce 199 TL‘ye satılıyordu. İlerleyen günlerde oyunlara adet başına 100 TL zam geleceğini söyleyebiliriz.

Son dönemde Türkiye’de gelişen oyun piyasası maalesef ki bu fiyatlardan dolayı çok büyük darbe alacak. Umarız kurdaki artış negatif yönlü bir seyir izler ve bu düşüşten sonra firmalar nasıl olsa bu fiyata da satıyoruz indirim yapmayalım demez.