Avea’dan Pazartesi Sendromuna Son Veren Hoşluklar

pazartesi sendromu ist

Avea, birbirinden farklı kitlelere yönelik hazırladığı aktiviteleriyle de farkını ortaya koyuyor. Avea bu çerçevede, iş hayatının profesyonelleri “Beyaz Yakalılar” için de “Pazartesi Sendromu”ndan yola çıkarak, haftaya keyifli bir başlangıç için bir dizi aktivite hazırladı.

Aktivitelerden ilkinde Avea, Ümraniye Akkom Cessas, Maslak Noramin Plaza, Hürriyet Gazetesi ve Avea Maçka ofislerindeki çalışanlara Lavazza’dan özel kahve ikramı yaptı.

pazartesi_sendromu_ist avea

Avea Bireysel Segment Yönetimi Direktörü Zeynep Emre Manço, beyaz yakalılara özel Pazartesileri yapılacak aktivitelerle, çalışanların yeni haftaya daha keyifli bir şekilde başlamalarına katkı sağlamayı hedeflediklerini ve bu kapsamda kendilerine hoş sürprizler hazırladıklarını söyledi:

“Özellikle büyükşehirlerin hızlı ve temposu yüksek çalışma ortamlarında “Pazartesi Sendromu” diye tanımladığımız bir gerçek var. Haftanın ilk iş gününde, çalışanlar, işlere uyum ve odaklanmada mutlaka zorluklar yaşıyor. Bu nedenle çalışanların ofislerinde kendilerine yapacağımız küçük ikramlar ve farklı aktivitelerle hem molalarına keyif katmayı hem de yeni haftaya daha hoş bir duygu ile başlamalarını hedefledik. İş dünyasının baş döndüren temposu içinde çalışan herkes için, kahve molaları vazgeçilmez anlardandır. Bu yüzden ilk etkinliğimizi plaza çalışanlarına kahve ikramı olarak planladık.

Ümraniye Akkom Cessas, Maslak Noramin Plaza, Hürriyet Gazetesi ve Avea Maçka ofislerindeki çalışanlara kahve ikramı yaptık. Önümüzdeki dönemlerde de gerçekleştireceğimiz birçok farklı sürprizle, çalışanların hayatlarına keyif katmaya devam edeceğiz”

Apple, Kinect Teknolojisinin Peşinde!