Turkcell Superonline İle MotoGP’yi Yerinde İzleme Fırsatı

superonline

Turkcell Superonline ve National Geographic Channel işbirliğiyle hayata geçirilen yarışmada son etap #bihızlansan hashtag’iyle devam ediyor.

Turkcell Superonline’ın National Geographic Channel işbirliğiyle hayata geçirdiği yarışmada son etap başladı. Daha önceki etaplarda hız temalı sorulara #enhızlısından hashtag’i ile yanıt vererek büyük ödülleri kazanmak için şansını deneyenler, bu defa #bihızlansan diyerek Almanya’da gerçekleşecek dünyanın en büyük motor sporları organizasyonu Moto GP’yi bir arkadaşıyla birlikte yerinde izleme fırsatı için yarışacak.

wireframes-home-show-showslist

“Şu hayatta yavaşlıktan en çok ben çektim” diyenleri hedefleyen yarışmaya katılmak için www.bihizlansan.com adresini ziyaret etmek gerekiyor. Burada yer alan özel uygulamada, hayatlarında #bihızlansan dedikleri şeyleri 140 karakterlik forma yazarak paylaşanlar arasında en yaratıcı yanıtın sahibi büyük ödüle hak kazanıyor. Yarışmaya katılmak için son tarih 16 Haziran 2014.

Katılan herkesin Turkcell Superonline’dan bir aylık ücretsiz internet kullanım hakkı elde edeceği yarışmada jüri tarafından seçilecek en iyi 5 yanıtın sahibi de Nat Geo USB belleğin sahibi olacak.

Samsung Galaxy F’den İlk Görüntüler