Turkcell Superonline’dan “Işık Hızı”nda Pazarlama Dersi

gorsel2

Turkcell Superonline 1000 Mbps hızında internetin hayatımıza kattığı kolaylığı ve keyfi uygulamalı olarak yaşatmak için hazırladığı ‘’Fiber İnternet Deneyim Odası’’ nda Türkiye’nin önde gelen üniversitelerini ağırlamaya devam ediyor.

 Turkcell Superonline Pazarlama Direktörü Nevra Duygu Duru liderliğinde gerçekleşen eğitim programında departman yöneticileri kendi bölümlerini anlatarak öğrencilerin kariyer planlamasına katkı sağlayacak önemli bilgiler paylaştı. Gençler pazarlama departmanının işleyiş biçimini öğrenirken stratejiden ürün yönetimine, katma değerli servislerden müşteri deneyimi yönetimi ve pazarlama iletişimine kadar birbirinden farklı bölümü yöneticisinden dinleme fırsatı buldu.

Turkcell Superonline Pazarlama Direktörü Nevra Duygu Duru eğitim programına ilişkin değerlendirmesinde, öğrencilerin çalışacakları alanları seçerken bilinçli davranmaları gerektiğinin altını çizerken bu noktada şirket yöneticilerine önemli görevler düştüğünü söyledi. Duru ayrıca Turkcell Superonline olarak, KariyerİST projesi kapsamında gençlerin kariyer gelişimine katkı sağladıklarından dolayı mutluluk duyduğunu belirterek bu gibi projelerin devam edeceğini belirtti.

gorsel-12

Turkcell Superonline Pazarlama Meslek İstasyonu programına Boğaziçi, İstanbul Teknik, Marmara, Yıldız Teknik, İstanbul Kültür, Haliç, Özyeğin, Kocaeli ve İstanbul Ticaret üniversitelerinden İktisat, İşletme, Reklamcılık, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Sosyoloji, Psikoloji, Elektrik Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği öğrencileri katıldı.

1000 Mbps fiber internet deneyimi

Türkiye’de dünya ile aynı anda fiber internet çağını başlatan ve evlere kadar 1000 Mbps hızında fiber interneti götüren ilk operatör olan Turkcell Superonline Fiber İnternet Deneyim Odası’nda gerçekleşen Pazarlama Meslek İstasyonu kapsamında gençler ‘’ışık hızı’’nı test ettiler. Daha önce DSL teknolojisiyle ulaşabildikleri 8 Mbps’e kadar internet ile saatler süren yükleme ve indirme işlemlerini fiber internetle saniyeler içinde gerçekleştiren öğrenciler, özel olarak hazırlanan bölümde de online oyunlar oynayarak ışık hızında internetin avantajlarını eğlenceli bir şekilde deneyimlediler.

Sosyal Ağlardan Doğan Dijital Nesil