Tüm Samsung telefon modelleri 1 Dolar!

samsung ultimate test drive kampanya

Samsung, Apple’ı çok kızdıracak bir kampanya başlattı. Eğer bir iPhone sahibiyseniz, sadece 1 Dolar ödeyerek istediğiniz Samsung modelini 30 gün boyunca kullanabiliyorsunuz. Eğer beğenmezseniz 30 gün sonra iade ediyorsunuz ve sadece 1 Dolar ödüyorsunuz. Beğenirseniz satın alıp kullanıyorsunuz.

samsung-ultimate-test-drive-kampanya

Son aylarda kar oranının ve pazar payının düşmesiyle gündeme gelen Samsung, iPhone kullanıcılarını adeta tavlamak için yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya ülkemizde yok onu baştan belirtelim. Şimdi detaylara geçelim. Eğer bir iPhone kullanıcısıysanız, Samsung’un resmi internet sitesine giriyorsunuz ve ilgili kampanya sayfasından istediğiniz Samsung modelini seçiyorsunuz. Galaxy Note 5, Galaxy S6, S6 Edge ve S6 Edge+ gibi en güncel modeller dahil. İstediğiniz modeli seçtikten sonra isim, soyisim, adres, telefon ve kredi kartı bilgilerinizi giriyorsunuz.

Ardından sipariş verdiğiniz Samsung modeli size kargolanıyor ve kullanmaya başlıyorsunuz. 30 gün sonunda telefonu geri gönderirseniz kredi kartınızdan 1 Dolarlık sembolik bir ücret kesiliyor. Bu ücret muhtemelen yasal prosedür için alınıyor. 30 gün sonunda telefonu geri göndermezseniz, cihazın bedeli kredi kartınızdan çekiliyor ve cihaz sizin oluyor. Bu kampanyanın adı “Samsung Ultimate Test Drive” olarak geçiyor. Oldukça değişik bir pazarlama kampanyası gibi görünüyor ancak başarıya ulaşabilir.

Hangi Samsung cihazlar Android 6.0 Marsmallow güncellemesi alacak?