Samsung “telefon değişim programı” üzerinde çalışıyor!

samsung telefon degisim programi

Apple’ın ardından Samsung’un kendi telefon değişim programı üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. Düzenli olarak belirli bir ücret ödeyerek her zaman en güncel Samsung modeline sahip olmak ister misiniz? Detayları haberimizde.

samsung-telefon-degisim-programi

Apple, 9 Eylül tarihinde iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad mini 4 ve iPad Pro modellerini tanıttı. Ancak bunlar dışında Appel yeni bir servisini de duyurdu. “iPhone Upgrade Program” adındaki yeni servisi “iPhone güncelleme/yükseltme programı” olarak çevirebiliriz. Bu hizmet kısaca şu işe yarıyor, her ay düzenli olarak Apple’a belirli bir ücret ödüyorsunuz. Karşılığında ise en güncel iPhone modelini kullanıyorsunuz. Yani akıllı telefon kullanıcılığı bir çeşit aboneliğe dönüşüyor.

Güney Kore’den gelen son bilgilere göre şimdi de Samsung benzer bir hizmet üzerinde çalışıyor. Zaten geçtiğimiz ay firma, Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge+ modellerini duyurduktan sonra ilginç bir kampanya başlatmıştı. Sadece 1 Dolar karşılığında en güncel Samsung modellerini bir ay boyunca kullanma imkanı tanıyan firma, bu kampanya ile dikkat çekmişti. Dolayısıyla Samsung’tan da Apple gibi bir değişim programının gelmesi şaşırtıcı olmayacaktır.

Söz konusu bu servis Apple tarafında aylık 32 Dolardan başlayan fiyatlarla kullanılabilecek. Ayrıca Apple’ın garanti uzatma servisi olan Apple Care+ da bu abonelik ile sunulacak. Dolayısıyla Samsung’un bu noktada işi oldukça zor diyebiliriz. Düşen satış rakamları Samsung’u böyle bir hamle yapmaya yönlendirmiş olabilir.

Microsoft’un Xbox 360’ı güncellendi