Tüm otomobillere Kasım zammı!

Mitsubishi Rusya'da üretimi

Geçtiğimiz ayın sonlarına doğru güncellenen fiyat listeleri Kasım ayı ile birlikte tekrardan güncellendi. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Tüm otomobillere Kasım zammı! Türkiye’de giriş segmentinde bir otomobil bile 150 bin TL üzeri fiyatlara satılmaya başlamış durumda. Aslında çok değil birkaç yıl öncesine kadar 100.000 TL altına otomobil almak mümkündü. Hatta bu fiyatın altına geniş bir model yelpazesi de mevcuttu.

Şimdilerde ise 100 bin TL altına otomobil almak zaten mümkün değil. Hatta ikinci elde bile 100 bin TL altına doğru düzgün bir otomobil bulmak kolay olmuyor. Peki rakamı biraz daha yükseltsek? Örneğin 150 bin TL dolaylarına çıksak. O zaman sıfır bir otomobil almak mümkün olur mu? Hemen yanıtlayalım. Hayır olmaz.

Tesla üçüncü çeyrekte 241.300 otomobil sattı!

Son dönemde otomobil fiyatları önemli oranda arttı. Özellikle de döviz kurlarında yaşanan ani artış sonrasında fiyatlar tavan yaptı.

Tüm otomobillere Kasım zammı!

Ekim ayının sonlarına doğru otomobil üreticilerinin pek çoğu fiyatlarını güncelleme kararı almıştı. Güncellenen fiyatlar sonrasında zaten otomobillerin fiyatları zirve yapmıştı. Kasım ayının gelmesiyle birlikte fiyatlar bir kez daha güncellendi.

Güncellenen fiyatlar sonrasında otomobil fiyatları kısa süre sonra tekrardan en yüksek seviyeye gelmiş oldu. Son zamlarla birlikte Clio fiyatları 190 bin TL’yi buldu. Egea ise artık 170 bin TL seviyelerinde fiyatlardan satılıyor. Eğer fiyatlar böyle artmaya devam ederse kısa süre sonra 200 bin TL altına alınacak otomobil de kalmayacaktır.

Vivo V23e Geekbench’te ortaya çıktı!