TTNET Amerika’dan 2 Büyük Ödülle Döndü

TTNET Amerika’dan 2 Büyük Ödülle Döndü

TTNET, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından düzenlenen LACP Impact Ödülleri’nde  sosyal sorumluluk projesi Engelsiz TTNET ile “En İyi Müşteriye Yönelik Servis İletişimi”, iç iletişim projesi İyi ki TTNET’liyim Kısa Film Yarışması ile de “En İyi İç İletişim Programı”  ödüllerini kazandı.

Türkiye’nin lider internet şirketi TTNET, dünya çapında en başarılı iletişim stratejisine sahip projelerin ödüllendirmek için Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi tarafından düzenlenen  LACP Impact Ödülleri’nde “Engelsiz Tivibu” projesi ile “En İyi Müşteriye Yönelik Servis İletişimi Programı” kategorisi ve “İyi ki TTNET’liyim Kısa Film Yarışması” projesi ile de “En İyi İç İletişim Programı” kategorisi ödüllerinin sahibi oldu.

TTNET Amerika’dan 2 Büyük Ödülle Döndü

LACP Impact’de “En İyi Müşteri Hizmetleri İletişimi Programı” ödülünü almaya hak kazanan “Engelsiz TTNET” projesi ile, ürün ve hizmetlerini engellilerin kullanımına uygun şekilde güncelleyerek, engellilerin bilgiye erişim sürecinde yaşadıkları sorunları azaltmayı hedefliyor. Bu ödülü proje kapsamında Tivibu’da gerçekleştirilen, görme ve işitme engelli müşterilerin kullanımını kolaylaştırıcı çözümler ve bu çözümlerin duyurulması için yürütülen iletişim çalışmaları ile kazandı.

“En İyi İç İletişim Programı” ödülünü aldığı “İyi ki TTNET’liyim Kısa Film Yarışması“,  çalışanları arasındaki iletişim ve takım çalışmasını artırmak, şirket kültürünü pekiştirmek amacıyla hayata geçirdiği bir proje. “3 Dakikalık Öyle Bir Film Yap Ki İçinde TTNET’li Ruhu Olsun!” sloganıyla gerçekleştirilen proje kapsamında TTNET çalışanları, senaryosunu kendilerinin yazdıkları, çekim ve montajını yaptıkları özgün ve renkli kısa filmleriyle yarıştılar ve filmler Oscar tadında bir ödül töreniyle de tüm çalışanlarla paylaşıldı.

Twitter Değişikliğe Devam Ediyor