TP-Link TL-PB10000 ile güvenli ve hızlı şarj mümkün!

te1

#İŞBİRLİĞİ

TP-Link’in 10.000 mAh değerdeki taşınabilir pili de onlardan bir tanesi ve gerçekten ilgi çekici bir ürün. İşte yeni taşınabilir pil!

Gerek gündelik yaşantımızda, gerek okul, gerekse de iş hayatımızda akıllı telefon ve tabletlerin yeri oldukça büyük. Özel görüşmelerimizden iş ya da okulla ilgili diğer işlemlerimize kadar pek çok detay için akıllı cihazlara başvuruyoruz.

Tabii bu cihazlar gerek işlemci birimi gerek ekran kalitesi gerekse de gelişmiş kameralarıyla pek çok çözümleri rahatlıkla sunabiliyor. Ne var ki bu cihazların hâlâ zayıf oldukları taraflar da var, ki bunların başında “pil ve pil performansları” geliyor diyebiliriz.

Hal böyle olunca, bu sorunları ortadan kaldırmak için de yardımımıza taşınabilir şarj cihazları, yani powerbank’ler yetişiyor. TP-Link’in 10000mAh değerdeki taşınabilir pili de onlardan bir tanesi ve gerçekten ilgi çekici bir ürün.

TP-Link TL-PB10000 ile güvenli ve hızlı şarj mümkün!

TP-Link ürününün kutusunu açtığımızda, powerbank’in kendisi ve bir de mini şarj kablosuyla karşılaşıyoruz. Ürünün yanlardan yumuşatılmış sade bir tasarımı var. Plastik malzeme kullanımının yoğun olduğu cihazın tırtıklı yüzeyi bazı kullanıcılara ufak tefek rahatsızlıklar verebilir.

Tasarım detaylarına indiğimizde, cihazın üzerinde yalnızca bir tane fiziksel tuş yer alıyor, ki bu da güç tuşu. Bunun yanında iki tane USB, bir tane de microUSB bağlantı noktasını görüyoruz. Hemen üst kısımda da şarj seviyesini takip edebileceğimiz toplamda 4 tane mini led ışık bulunuyor.

Piyasada pek çok şarj cihazı bulunmakta, peki TP-Link’in bu ürününü diğer şarj cihazlarından ayıran detaylar neler? Öncelikle, şarj cihazlarında güvenlik oldukça önemli. Zaman zaman tatsız haberlerle karşılaşıyoruz ve benzer bir habere konu olmak istemeyiz haliyle. TP-Link, ürettiği bu ürün için çeşitli güvenlik standartlarını tutturan ve güvenli kullanım vadeden bir marka.

TP-Link TL-PB10000 ile güvenli ve hızlı şarj mümkün!

Bir diğer dikkat çekici tarafı ise, bu powerbank’in 2.1A değerde şarj edebiliyor olması, ki bu da pek çok taşınabilir şarj cihazına kıyasla daha hızlı şarj etmek, daha kısa şarj süresi demek oluyor. Örneğin, 1 saatlik sürede bir iPhone XS’in pilini yüzde 80’e kadar şarj etme şansınız mevcut.

Ve tabii ki pil kapasitesi. Ürün, 10000mAh değere sahip ve böyle büyük bir değere sahip olmasına rağmen tasarımının minimal ölçülere yakın olduğunu, iç cebiniz ya da çantanızda rahatlıkla taşınabileceğini söyleyebiliriz.

Asus ZenBook Duo (UX481FL) inceleme. İki ekran bir arada!

Günümüzde 5 inç ve üzeri boyutta ekranlara sahip pek çok akıllı telefonda 3000-4000mAh civarı piller bulunmakta. Örneğin, 4000mAh pile sahip bir telefonunuz olduğunu düşünürsek, bu taşınabilir pil ile telefonunuzu sıfırdan %100’e 2 kez şarj edebilir, üzerine bir de %50 şarj edebilirsiniz. Bu da akıllı telefonunuzu gün içinde rahatlıkla kullanabileceğiniz, internet sörflerinden kamerayla yapacağınız video çekimlerine kadar pek çok işlemde “şarjım biter mi?” kaygısını ortadan kaldıracağı anlamına geliyor.

Ve tabii ki, iki USB çıkışına sahip olduğu için de aynı anda iki cihazı rahatlıkla şarj edebilirsiniz. Örneğin bir yandan Samsung Galaxy akıllı telefonunuzu şarj ederken, aynı anda Apple iPad tabletinizi de gönül rahatlığıyla şarj edebilir, şarj esnasında da kullanabilirsiniz.

TP-Link TL-PB10000 taşınabilir pili ülkemizde 100 TL satış fiyatı etiketiyle bulabilirsiniz.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”