TP-Link RE215 AC750 Mesh Wi-Fi Range Extender ile kesintisiz bağlantı

r3wqrqt

#İŞBİRLİĞİ

TP-Link RE215 AC750 Mesh Wi-Fi Range Extender – menzil genişletici, eviniz ya da ofisinizde kesintisiz kablosuz internet bağlantısı için ideal bir çözüm.

AC750 Mesh Wi-Fi Range Extender, 2 tane antene sahip. 89×35.0×124.1 mm boyutlarında. Üzerinde ayrıca WPS ve Reset tuşları yer alıyor. Ürünün üzerinde led bildirim ışıkları da var. Örneğin, eğer kırmızı ışık yanıyorsa, demek ki konumlandırmayı doğru yapmadınız ya da bağlantıda sorun var demektir.

Ürün, prize taktıktan sonra kısa bir kurulum sayesinde kullanıma hazır hale geliyor. Önce router’ınızdaki WPS tuşuna basıyorsunuz. Sonra da 2 dakika içinde RE215’in üzerindeki WPS tuşuna basmalısınız. Hepsi bu, kısa sürede eşleşme gerçekleşecektir. Eğer router’ınızda WPS tuşu yok ise, yazılım üzerinden de ayarlama yapabiliyorsunuz.

Kolay kurulum ve ayarların özelleştirilmesi için Tether uygulamasını akıllı telefonunuza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bağlantı kurmak için herhangi bir router’ı ya da access point’i kullanabileceğinizi belirtelim.
RE215 ile dual band kablosuz bağlantıyı eviniz ya da ofisinizdeki her noktaya eriştirin

Evde ya da ofiste, genelde “ölü nokta” olarak nitelendirilen yerler olur. Bu bölgelerde kablosuz bağlantı performansı düşüktür ve genellikle bağlantı kopmaları da sıklıkla yaşanır.
İşte RE215, ölü bölgelerin ortadan kaldırılması ve hemen her noktada güçlü kablosuz bağlantının sağlanabilmesi için önemli.

TP-Link RE215 AC750 Mesh Wi-Fi Range Extender ile kesintisiz bağlantı

RE215, dual bant olarak çalışıyor. 2.4GHz’de 300Mbps, 5GHz’de ise 433 Mbps hız değerlerinden söz edebiliriz.

Bazen balkona çıkar ve internet keyfi yapmak istersiniz. Bazen de odadan odaya geçerek bir aile üyenize bir video göstermek istersiniz ve bu yer değişimleri esnasında internette kopmalar yaşanabilir. Eğer RE215 gibi bir ürüne sahipseniz, işte bu kopmalar ortadan kalkıyor ve hız düşmelerinin önüne geçiliyor.

Hızlı dual band sistem sayesinde aynı anda birden fazla cihazla hızlıca işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz

Örneğin, 2.4GHz bandtayken e-mail’lerinizi kontrol edebilir, ofis dosyalarınızı düzenleyebilir, akıllı telefonunuz aracılığıyla arkadaşlarınızla sohbetler gerçekleştirebilirsiniz.

5GHz bandına geldiğimizde ise, daha fazla performansa ihtiyaç duyan işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Örneğin, akıllı televizyonunuz üzerinden 4K çözünürlüklü filmler izleyebilir, PC’nizden online oyunları takip edebilir ya da görüntülü görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

OPPO A74: 6.43 inç ekran, 5000mAh pil ve dahası!