TP-Link , D&R mağazalarıyla da çalışmaya başladı

D&R

Tüketiciler D&R mağazalarından ve web sitesinden TP-Link’in en çok tercih edilen ürünlerini satın alabiliyorlar.

TP-Link ürünleri satış noktalarına D&R mağazaları da eklendi. Artık bu mağazalarında ve web sitesinde TP-Link’in en çok tercih edilen ürünleri yer alıyor.

TP-Link ürünlerinin her açıdan kolay ulaşılabilir olmasını hedeflediklerini söyleyen TP-Link Perakende Kanal Satış Müdürü Mert Çataloğlu, “Tüketiciler TP-Link ürünlerini her yerde bulabilmeliler. Bu nedenle tüm teknoloji mağazalarıyla, online satış kanallarıyla ve Türkiye’nin her bölgesinde yer alan binlerce bilgisayar bayisi ile çalışıyoruz.

D&R

Bu geniş dağıtım ağımıza şimdi D&R mağazalarını da ekledik” diyor. D&R mağazalarının kitaptan müziğe, hediyelik eşyadan kırtasiyeye ve elektronik ürünlere değin çok geniş yelpazede ürün sunduğunu ve kalitesi, bilinirliliği ile faaliyet gösterdiği alanda çok güçlü bir marka olduğunu vurgulayan Çataloğlu, “TP-Link de kendi alanında çok güçlü bir marka. Bu iki güçlü markanın işbirliğinden en çok tüketiciler yararlanacak. Kitap ya da kırtasiye ihtiyacı için gittiği mağazadan evin WiFi sorununa çözüm olan ürünleri de bulabilmek, tüketicilerin avantajına olacak” diyor.

İlk aşamada D&R mağazalarında tüketicilerin en çok ihtiyaç duydukları ağ ürünleri ve çok tercih edilen modeller yer alacak. Modem, Deco mesh WiFi sistemleri, WiFi menzil artırıcılar ve taşınabilir mobil WiFi yönlendiriciler  mağazalarında yer alan ürünler. Zaman içinde ürün ve model çeşidini artırmayı hedeflediklerini dile getiren Çataloğlu, “Bu bir başlangıç Hem D&R ile işbirliğimizi güçlendirerek ürün çeşidimizi artıracağız hem de örneğinde olduğu gibi farklı konsepte sahip mağazaları dağıtım kanalımıza katacağız. Tüketiciler artık her noktada TP-Link ürünlerini görüp, satın alabilecek” diyor.

Google engel yiyebilir tüm kullanıcılar tedirgin